Nurdoga Elif_49 canm nedense grntude erkek gibi görüyorum ama kız geçiyor içimden 😂 sonuç ne merak ettim
Nurdoga ipeklinaismom canım sol sağ yalan bence çünkü bu bebeğimde solda doktor baktığında soldan baktı ilk orda keseyi gördü ve sonuç erkek dedi gerçi daha doğum yapmadm ama erkek dedi
Nurdoga Zeyna_12 sana erkek deyip kizmi dediler ay sağlıkla gelsin de öncelikle keşke banada yanilsa kız dese
ipeklinaismom ipeklinaismom bende tuttu bu teori Bursa’da 7 kişiden 5 inde tuttu geri dönüş yapan biraz araştırın derim bilim.adamlari anlatmış nub teorisi de vsr
Nurdoga ipeklinaismom cnm zaten ilk oğlumda sağda onunda utrasyonu var bu her belirti kız inan ama doktor erkek dedi bugün eltimle annmde baktı sol dedi bu kız die ama doktor erkek dedi baklm ilerleyn günlerde ne olacak
Elif_49 @Nurdoga inanın ben de hiç bilmiyorum Allah gönlümüzden geçeni en güzel şekilde hayırlı yapıp nasip etsin inşallah 🌸 ama belli olursa etiketleyecegim
Nurdoga Zeyna_12 kaç haftalık Ken dedi ve şuan kaç haftalık sın canm Allah gönlüne göre versin sağlıkla gelsin bebislerimiz