Seni o kadar iyi anlıyorum ki senelerce kaşıntı akıntı şikayeti yaşadım.Günde ⅘ kere çamaşır değişir,nere gitsem yanımda çamaşır götürüyorum.O kadar fazla ve bunaltıcıydı ki kaşıdıkça kanıyordu artık.Bekardım,bakireydim alttan bakıyolardı ama hepsi aynı. İlaçları veriyordu.Artık bağışıklık kazanmıştı vücudum.Ne doktorlara paralar döktüm özel kliniklere cs vs.Sonra bir doktora gittiğimde bunun mantar olmadıgını başka bir enfeksiyon olduğunu söyleyip benden kültür aldı.Sonuç üreaplazma ve mantar çıktı.Yani okey mantar vsr ama o sarı akıntıyı yapan aslında üreaplazmaymış.Sonrasında tedaviye başladım antibiyotik.Benim tedavi süreci uzun sürdü ilaçlar bitti sonra kültür alındı üreme yine oldu vs vs.En son 2.kürden sonra üreme olmadı.Ama sonrasında yine akıntılarım devam etti bu sefer de mantar şeklinde arttı,çünkü antibiyotik kullandım uzun süre.Ben de son çare eşimle evlenmeden 2 ay önce ilişkiye girdim ahhahahaha fitil kullanabilmek için.Şünkü çok kötüydüm yaşadıklarımı bir ben bir Allah bilir.İlişkiye girdikten sonra doktorum hemen borik asitli bir fitil verdi.Yaklaşık 1 aya yakın her gece kullandım.Söküp attı iyi geldi.Düğüne 2 hafta hala bir daha baslayınca bu sefer yıkama suyu verdi,borik asitli.Kocaman şişe içeriye sıkıyorsun onu kullandım o da rahatlattı.Evlendim vs ara ara mantarım oldu normal fitil kullandım geçti hep,suan 7 aylık hamileyim bi ilk haftalarda bir kere oldum daha da olmadım.Çok şükür rahatım,ama sana şu kadar söyleyim eğer ilaçlara rağmen geçmiyorsa yeme düzenine de dikkat et.Bana doktorum diyet listesi vermişti.Karbonhidrat şeker vs vs hep yasaktı.Çğnkü mantarı tetikliyor besliyor.Aa ayrıca evlendikten sonra başka bir doktora gittim tekrar akıntı için.Doktor bakıp yara olduğunu söyledi içerde.Yaranın akontı yaptığını söyledi.Hatta Allah korusun hpv olabilir dedi hemen test yaptık çok şükür smear da hpv de negatif geldi.Yara da bişey yapmadı.Gebelik öyküm yok diye.Yani diyeceğim o ki,öncelikle iyi bir doktor bul.Sonrasınds tülleri tetkikleri yaptır.Hpv-kültür-cinsel yollambulasan hastalıklar-şekerine-vitaminlerine.Bunların hepsine baktır elbet birinden birinde bir sıkıntı vardır.Allah yar ve yardımcın olsun ben çok çektim çok çok iyi anlıyorum ama bu pisliğin çözümü de biraz artı düşünmemek.Düşündükçe akıntı artıyor sanki.