Ebrarbusramelekler Kızlar hayırlı ramazanlar çok kötü öksürüğüm var neyaptiysam geçmedi. Gece tuttumu bırakmıyor önerebileceğiniz birseyler var mı 😊
_almirasmom Ebrarbusramelekler valla benım sabahtan aksama kadar balgamlı oksurugum vardı tam 2 hafta surdu hiçbır doktor bısı yazmadı bende zencefıl bal sabah aksam karıstırarak yedım elhamdulillah pes etmedım o kuruttu zamanla bırde her gece dus alın buhar ın altında kalın banyoda
Mercan10 Ebrarbusramelekler yatmadan önce bir kaşık pekmez üstüne birazcık limpn sık iç birde kalkınca iç inşallah şifa niyetine geçer bir kaç gün yap bunu geçmezse içebilirsen birde tereyağını ısıt birazcık içine pekmek koy kaynatmadan ocaktan al yine kaşık yiyiyeceğin zaman limpn damlat öyle iş :)
Cennet_kusum16 Ebrarbusramelekler bende azönce acilden geldim. Alerjik rinit kaynakliymis alerji ilacı içtim hafifletti birkac güne geçer inşallah
Ebrarbusramelekler _almirasmom kaç gündür çekiyorum inanın boğazlarım aciyor oksurukten eczaneye sorucam bugün bakalım ne oneriyi