Lutfiye20 16 haftalık oldu bebişim daha öğrenmedim cinsiyetini devlete gidiyorum şu an görmem mümkün değil dedi doktorum özele gitmemek için zor tutuyorum kendimi 😂
susaMom_ Lutfiye20 Kız 24. Haftadayım hala öğrenemedim 🥹 bir de ilk haftalarimdan itibaren özele gidiyorum
ttazeannee Lutfiye20 O haftalarda bende öğrenememiştin devlette bir hafta sonra özele gidip öğrendim tabi ben sadece cinsiyet için gitmedim enfeksiyon vardı devletteki randevuyu beklememek için gitmiştim gitmişken cinsiyeti de öğrenmştik
ZeynepDuru17 Lutfiye20 sen yine iyisin ben 30 haftalık olcam doğurdum oldum daha öğrenemedim önce kız dediler sonra erkeğe benziyor dediler 15 Şubat’ta 😂
Ebrarbusramelekler Hayirlsii olsun canim benim 19 haftaligim hala göstermedi kendini biz onu görmeye gidiyoruz o hep sırt üstü dönüyor ne yaptıysam yok göstermedi bugun yine gitcem nasip bakalım diyorum fazla aşk aşık usandırır bizim bebis pek utangaç çok da inatci😄
Lutfiye20 Ebrarbusramelekler rabbim gönlünüze göre versin inşallah doktordan kaynaklanıyor ola bilir mi acaba görmemesi
susaMom_ Lutfiye20 Detaylı ultrasona girdim yok ne yüzünü gösterdi ne cinsiyetini ne zaman gitsek ultrasonda bacak arasını kapatıyor tekme atiyor hemen kapatıyor bacak arasını görebilen doktor yok henüz bir de kafa aşağıda duruyor cins bi bebek 😂
Ebrarbusramelekler Lutfiye20 yook canim ultrosanla bakiyor doktor bebek ters donuyor 😃 popo yukarıda ayaklariyla tekmeliyor. Bugün yeniden gitcem. Ne yapsak dönmedi 😃
Ebrarbusramelekler Lutfiye20 bu sene erkek bebek senesi bak gerçekten tekirdaglilar hep erkek doguruyor😃😃 benimde minik adam geliyor bakalım inşallah donmezse😃😃