mavikalpvemavikalp Kızlar gündüzleri hiç bişeyim yok yatınca burnum tıkanıyor boğazım kuruyor ve balgamım çok oluyor ya ballı limon ılık su süt ne verdiyse içtim varmı buna bi çözümünüz kaç gündür uyuyamıyorum Bi uyanıyorum nefes alamıyorum balgamdan helppp😭😭
Ezomommy mavikalpvemavikalp ben de son 20 gündür oyleyim doktorum sadece sıvı tüketimi önerdi çoğu gebe bu ara böyleymiş ama gerçekten tükendim ben de 🥲
Aksutilayda44 mavikalpvemavikalp merhaba aynı şey bende de var gıcıklı öksürük yatınca benimde burnum tıkanıyor öksürük geliyo boğulacak gibi oluyorum zor nefes alıyorum 29 haftalik hamileyim geçmiyor bı türlü 1 aya yakındır öksürüğüm var artık kaburgalarım ağrıyo şiştiler kaburgalarim Allah yardım etsin bize zor 😏🥺😔😔
Mjgnfdn mavikalpvemavikalp buhar makinası koyun yattığınız odaya.. bide cold mix var yakanıza yada yastığınıza damlatın🙏🏻 benmde siz gibi oluyordu hem oğlumun odasına hem kendi odama aldım makina cok rahatlıyor insan
susaMom_ mavikalpvemavikalp İlk başta boğaz enfeksiyonu geçirdim 1 hafta antibiyotik kullandım ama asla geçmedi 1 aydır boğazım kuru sigara içerken bile bu kadar balgama sahip değildim sanki hastalık hep boğazımda bekliyor tekrar yakalayacakmış gibi bir hisle yaşıyorum
mavikalpvemavikalp Ezomommy gece 1de uyudum 3te kalktım asla uyutmuyor ya Cidden çoğu gebede varmıymış bu sıkıntı?
Ezomommy mavikalpvemavikalp evet hatta benden önce bir gebe daha gelmişti bir aydır sürdüğünü söylemişti 🤦🏽♀️
Cevahir53 Bende iki gecedir aynı durumdayım boğazım tahriş oldu resmen şu peteklerde cabası boğazımı daha da kurutuyor 😭
mavikalpvemavikalp Ezomommy gerçekten 1 aydır sürüyor bendede Çocuk dünyaya gelmeden alıştırma oldu geceleri uyuyamıyorum😅🥱
mavikalpvemavikalp susaMom_ aynen sigara içerken böyle olmamıştı hiç şimdi balgamdan nefeste alamıyorum ne değişik bişey Teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻
tubaa_grl susaMom_ Antibiyotik olarak ne kullandınız ? Bende de aynı sıkıntılar var doktor bı ilaç verdi onu da hamisler kullanamıyormuş doktorlara bile güvenemiyoruz
susaMom_ mavikalpvemavikalp Burnum hep tıkanık gibi benimde anlamsız yani valla bilmiyorum yediğimiz içtiğimiz hiç bir şey sağlam değil maalesef 🥹
Kelebekmisaliihayat mavikalpvemavikalp süt daha çok balgam yapar. İçmeyin. Akşam yatmadan nane limon yapın, için. Toz karışım değil ama nane baharatlı ve limondan yapın. Gün içinde bolca su için. Geçmiş olsun
mavikalpvemavikalp Kelebekmisaliihayat 2 litre su içiyom ama işte bakalım teşekkür ederim onuda deniycem🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌺🌺
susaMom_ mavikalpvemavikalp Valla bilmiyorum canım ne yapsam fayda etmiyor tetanoz vurdurdum bugün biraz bağışıklığım sağlam olsun diye geç vurdurdum 🥹 hep hasta gibi geziyorum bakalım
YaSeEeeee 29 haftalık hamileyim 2 aydır boğazlarım kupkuru sanki iğne yutmuş gibi sabah kalkınca sesimde gitmiş oluyor gün içerisinde iyileşip gece yine aynı oluyorum ilaç ta asla kullanmadım birde reflüyü de tetikliyor mahvolmuş durumdayım 😥
mavikalpvemavikalp YaSeEeeee ayyyynılarını yaşıyorum gerçekten Birde ufacık yağlı bişey yesem tüm gün mide ağrısından ölüyorum hepsi aynı ya🥲🥲