Selim_Alparslan Kızlar az önce makattan kan geldi . Büyük abdestimi yaparken zorlandım ve acıdı sonra kan geldiğini görünce korktum tabi . İlk defa başıma geliyor neden oldu acaba ? Doktoruma söylemeli miyim yoksa önemli birşey değil mi ?
Bulut74 Selim_Alparslan zorlandıysan olmuştur. Damar çatlıyor ondan oluyor. Gebelikte olabiliyor bagsur (hemoroid) de çıkmış olabilir.
rabia_varolculha Selim_Alparslan basur olma durumun var canım maalesef bende o sıkıntıyı yaşıyorum ve biraz ilerledi maalesef benim doktoruna söylemende fayda var ilaç vs verebilir mümkün olduğunca sıvı almaya özen göster ve tuvalete çıktığında fazla zorlamamaya dikkat et
Selim_Alparslan Zhraaltun Bulut74 Aryam2019 2 gün önce ishaldim hiç böyle bir şey gelmemişti başıma 🤔 çok korktum kızlar vajinamdan geldi sandım 😞 adet olur gibi boşalmış parçalı
Bulut74 Selim_Alparslan doktor kontrolünde doktora bahset, belki bagırsak rahatsızlığı olabilir. Benim arada oluyor ben 2,5 yıldır bagırsak hastasıyım. İhmal etme derim. Şu an ilaç kullanamıyorum bile.
busrasafak Selim_Alparslan kuzum benim de cok kabiz olunca oluyor hemoroidim var benim maalesef su ic bolca kabiz olmamaya calis cok uzun sure ishalde de oluyor korkma