Sabahın bi saatinde bebeğimle beraberiz çok farklı bi hismiş.. Pazartesi günü gelen bebeğimiz üçüncü günün sabahından bildiriyorum doğum gerçekten çok güzel geçti szeryan oldum iki dakkada aldılar. Aldıktan sonra biraz midem bulandı çekiştirdikleri için karnımı. Daha sonra odaya geldiğimde zorlandım hemen kalkamadım 24 saat yemek yiyemedim. Her doğum şekli de kendine zormuş onu anladım. İkinci gün kendimi toparladım daha da iyiydim. İnsan eşiyle yalnız kalmak istiyor bu durumda onu anladım. Benim kendi annem ilk günden başladı sütün yük demelere stres topu yaptılar birde herkesin içinde demesi kadar kötü bişi yok. Kendi annem kaynanalık yaptı bana. Bakalım kendi gelinine yapabilecek mi ? Hemen süt gelmez bunu herkes biliyor emzirdikce gelir sandıkça gelir ama işte anlat bunlara . Bugün inşallah bişey çıkmazsa çıkışımız var. Allahım herkese güzel doğumlar ağrısız acısız hayırlısı ile kucaklarınıza almayı nasip etsin. Güzel hamişlerim inan değiyo herseye biliyor musunuz o an herşeyi unutup gidiyorsunuz bebeğiniz yanında çünkü ❤️