Baharkole Kdz Ay öyle bir şey olmasın lütfen Allah korusun o zaman tabi ki kaynanama benzer benim miniğim
Kdz Baharkole ayy allah korusun pozitif düşünelim ben öyle yapıyorum sinirlenememeye çalışıyorum her ihtimale karşı kime benzemesini istiyorsam ona benziyecek diyorum inşallah eşime benzerr oğlum
Nakskdkdkd Tuceeee valla tek bildigim ve cogu kisinin batil inanc dedigi ama aslinda gercek olan bisey var o da yeni dogan bebegin yanina adetli insan girdiginde leke oldugu 😁
Tuceeee Nakskdkdkd her türlü inanca saygım var merakımdan soruyorum nasıl oluyor o iş öyle anlatsana bebiş biraz 😅
RavenV Nakskdkdkd Gerçekten nasıl mümkün oluyor acaba 😅 Yukarıda da belirttim hastanedeki personeller arasında illaki adetli olan var ?
ZeynepDuru17 Tuceeee vala öyle olduğunu bilmiyordum neler yaşadım neler sonra umursamadım ben umursamadikca onlar kudurdu şimdi ben onlara yapacağım Torun dediklerinde kovacagim 🤣
mehtap4925 Tuceeee aaa ilk defa duydum 😂 bende şey duydum sürekli kapı aralığından geçme kırklı iken üzerine ağırlık gelir bide bebeğin elbiselerini akşam beşten sonra asma bebeği. Üzerine ağırlık gelir
Dlnoz Masalikom bana da dediler ben kestircem valla rabbim zaten hepimize bir ömür biçmiş saç kesmeyle mi kısaltcak
morpaqatya9 Tuceeee Bana şey diyorlar güzel birine bak da bebek ona benzesin bende dedim tamam Angelina Jolie bakayım da aynı onun gibi olsun saçma sapan şeyler söylüyorlar 🤣🤣