Hulyaaltn ŞU İNSANLAR YAŞADIKLARI KARŞISINDA VERDİKLERİ TEPKİLERİN AYNILARINI BAŞKALARININDA VERMESİNİ BEKLEMESELER KEŞKE!!!!!!
Karnımdaki??? Neremdeki dicektin aceba? K.çımdakimi? ...herkes zorluk yaşamış böyle bir laf etmemişse sende edemezsin.... seni rezil kadın 🤣🤣🤣🤣🤣
Öyle linç ederler ...kimse neyin var iyi olacaksın geçecek ... demez... erkek olsa şu forumda derdi emin ol ama kadınlar demez...
BEN DEYİM SANA ARKADAŞIM...
bulantı formüllerini boşver...
Kış mevsimi çıkabilirsen dışarı çık ne blym elbet yaparsın bişeyler afedersin kimsenin aklına ihtiyacın yoktur destek beklemişsin sadece....
BAK..
Kimseyi dinleme burda nutuk atan iyi anneler yarın bebeği iki zırıldadımı demediğini bırakmazlar ama buraya gelip yazmazlar... hiçbirimiz melek değiliz sonsuz sabrımızda YOK... baksana forumun birinde tanımadığımız X kişisinin yorumuna bile tahammülümüz yok hemen terbiye verme peşindeyiz!!!
Neyse...
Annemin bir lafı vardır...İki taşın arasındada olsan gün geçer diye... sana garanti ediyorum geçecek... sen iyiki çekmişim demiceksin ama oh değdide demiceksin realist olcam... keşke daha sıkıntısız geçirseydim diceksin ama neyse ne hiç umurun olmicak artık...
Bende hamileyken ya bu bebeği sevemezsem diye ağlıyordum 😁😁
Ya doktor suratını gösterdi ya... hastaneden çıkana kadar Ohaa ÇOK GÜZEL LAN BUUUU FALAN OLDUM 😂😂 gelene geçene bunu diyorum gökten huri inse böyle vurulurum direk herkese çemkirdim kimseye atamazsınız fotosunu çekmeyin bakmayın... bacaklarımdan kan sızıyor suratım kireç gibi olmuş dedimki en fazla düşerim 😂 kalktım kucağıma aldım
..aşk aşk... bu günler gelecek... sende bu berbat günleri unutacaksın... ha bide ben bidefa bu meleğe karnımdaki demiştim diye lohusayken anıra anıra ağlicaksın ki buda aşka dahil
❤ tamammı yavru kuş iyi ol