Hmyraygn Benim doğumum 1 gün önceden acil planlandı , cuma kontrele gittim cumartesi acilden yatış yap doğumun başlatıldı dedi doktor. Cumartesi erkenden acilden giriş yaptım nst ye bağlandım sonrasında açılma var mı diye kontrol edildim ultrasondan bebeğe baktılar. Açılma ve sancı yoktu ama normal doğum bölümüne sancı odasına yönlendirdiler oda tek kişilik ferah ama kimseyi almıyorlar. Odada banyon var, pilates topu mevcut.Buraya daha sonra doktor ve ekibi geldi tekrar açıklık kontrolü yapmak istediler ben biraz tepki verdim yapamadılar öyle olunca şekerinde vardı bebek iri gibi seni zorlamayalım sezaryen ister misin dediler suni sancı da denemedik. Bende kabul ettim. Sonra o odada işim bitti, beni hazırlayıp ameliyathaneye aldılar oradaki ekipte sakin sakin süreci anlattı ve spinal anestezi altında doğum yaptım. İlk doğumumdu çok korkarak gittim ama ebeler hemşireler hep iyiydi, özellikle sezaryenden sonra ilgilenen ebe ve hemşireler herşeyi anlatıyor sorularınıza insan gibi cevap veriyordu. Ameliyathaneden sonra verdikleri oda 2 kişilikti ama bizim yanımızda kimse yoktu 2 gün tek kaldık. Refakatçi olarak yalnız yanınızda kadın istiyorlar. Bebekle ilgili tahliller ve sizin ihtiyacınız olan şeyler düzenli olarak yapılıyor. Oda temizdi hastane sakindi, her odada duş mevcut, ben memnun kaldım. sadece ilk doğum şoku ve korkusu vardı ama çalışanlar gayet iyiydi onlara bişey desem yalan olur bana kötüsü denk gelmedi. Orada doğum yapan çok arkadaşım oldu onlarda öyle söylüyordu, gerçektende öyle oldu. Allah iyilerle karşılaştırsın.