beyhan3678 Ben balıktan hamilelik sürecim de aşırı tiksindim yiyemiyorum ama tüketmem lazım ne yapmam gerekiyo balıktan aldığım vitamini neyden alabilirim ne tüketmem gerekiyor
OguzMoms beyhan3678 Ben balık tuketmedigim zamanlarda chia tohumu kullanıyorum kendisi OMEGA 3 yönünden çok zengin 🤌
metemom_ beyhan3678 ben hiç kullanamadım hapını sürekli kustum üstüne baş dönmesi yaşadım kendime gelemdim doktorum da kullanma o zaman dedi ama yine de deneyeceğim geceleri yutmayı
tamamdanolmuss OguzMoms chia tohumu kullanabiliyor muyuz hamilelikte her gidişimde doktora sormayı unutuyorum. Ben hep tüketiyordum da hamile kalınca kestim ne olur ne olmaz
Ana7 OguzMoms chia tohumunu nasıl tüketiyorsun? Ben suyla karıştırmaya bile üşendiğim için direk yiyorum 🤣 ya yumurtanın üzerine serpip yiyorum yada muzun 😅 kulağa garip geldiğinin farkındayım ama yerken bi sıkıntı yaşamıyor. Umarım direk tüketilmesinde sakınca yoktur
beyhan3678 OguzMoms işte normalde devlette bakılıyorum geçen cuma gittim 2 gün pek hareket etmedi ve böyle nasıl diyim suyum falan geldi diye çok korktum eşim özele götürdü muayene oldum 820 gr dedi
beyhan3678 metemom_ ben zaten bu hamilelik sürecinde ilaçlar bana hiç hiç yaramadı her seferinde kustum daha yeni yeni düzenli kullanmaya başladım kan ilacı ve d vitaminini pek iştahlı da değilim yani 49 ile hamile kaldım nasıl 60 oldum anlamadım