Dodomom Zumrakus 28 mart dedi da doktor bakalım cuma yine NST girecem. İlk 25 26 mart demişti. Midem bulanıyor hep yalancı sancılar oluyor bilmiyorum ki
Zumrakus Habibi ahh kuzum sağlıkla gelsin evladın.Heyacandan uyku tutmuyor insanı, benimde 21 marta ilk sezeryan mi senin
Nese_2770 Zumrakus ben de 19 mart inşallah , 2. Sezeryan canım kızım var 3,5 yaşında🌸 senin ilk mi canım
Habibi Zumrakus Aminn inşallah, 2. Sezaryenim 5,5 yaşında bir oğlum daha var. Ama sanki ilk gibi heyecanlıyım, hayırlısı ile atlatırım inşallah
Hatice--- Zumrakus bize de o civarlarda verir büyük ihtimalle sancım da çıkmıştı yatmadım Sağlıkla gelsinler 💕
Zumrakus asennaa ilk sezeryan mi canım?Benimde 9 günüm kaldı 2ci sezeryanjm ama yinede heyecandan uykularım kaçıyor?
Seymaaydn 15 Mart benim de 2 gün kaldııı çok heyecanlıyım korkuyorum Allah hepimizin doğumunu su gibi kolayca geçirsin
Zumrakus Seymaaydn Amin kuzum inslh sağlıkla kucağına alırsın yavrunun.Dunyanin en güzel duygusu seni bekliyor.
Zumrakus Habibi inslh canim benimde 2 ci sezeryanim 20 aylık bir oğlum var.Aklim hep oğlumda bana çok düşkün ve çok küçük. Allah yardımcımız olsun🙏
Zumrakus Dodomom benimde 21 mart canım.Sin zamanlar gerçekten zor,özellikle başka cocukta varsa evde dahada yorucu geciyor
Sena80 Benimde yarın öğlen 12 de sezeryanım var heyecan , korku, endişe hepsi bir arada uyuyamıyorum heyecandan dönüp duruyorum evin içinde Allah hepimize kolay doğum nasip etsin inşallah
Snem33 Sena80 benimde yarın sezeryan doğumum var korku değil ama ilk olduğu için endişeliyim hangi ildesiniz 80 yazıyor Osmaniye mi