sumeyye19_91 Ardensmami esengül hanım bide normal uzman doktor çok pahalıymış. ozman benim doktorum perinatolıji doktoru 30000 çok normalmiş diyorum🥰
Sedacannn yeschef-13 fiyatları çok uçurmuşlar ama hizmete zaten oradada fiyat veriyoruz yinede içeriği baya güzel 🥰
Mbbenli Uykusuzanneee 17 şubatta fiyat almak için görüştük, bi karta fiyatlar tarih ve bilgiler yazıldı. Sabitleme dediğim bu. Gidince de o kartı gösterdik.
Uykusuzanneee Mbbenli her doktorun doğum parası farklı demek ki biz Serhat beye gidiyoruz bize de dediğim fiyatları verdiler sizin fiyatları görünce çok şaşırdım çok uygun gerçekten
Uykusuzanneee Mbbenli valla bugün aslında kontrole gittim yazmış olsaydınız gidip sorcaktım ama haftaya tekrar gidicem ve sorucam inşallah bize de 13 derler ehehhe ben daha 25nci haftadayım umarım 30a kadar değişmez fiyat
carpediemm1 FaatmaBeyzaa merhaba doğumunuz ne zaman acaba ben de mürvet hoca takipliyim fiyat almıştım. Haziran zammından haberim yoktu. Doğumum haziran sonu gibi bizi de etkiler mi acaba bilginiz var mı
FaatmaBeyzaa carpediemm1 kusura bakmayın yorumunuzu şimdi görüyorum. Benimde doğumum haziran ortası gibi gözüküyor. Maalesef ki yeni gelecek zamdan sorumlu olacağımızı söylediler
carpediemm1 Nurcuk_111 merhaba sizin ikiz gebelik falan mı çünkü ben de fiyat almıştım o hastaneden de aralarında 2 katı kadar fark var neredeyse aldığım fiyatla sizin söylediğiniz fiyat arasında
Nurcuk_111 carpediemm1 merhaba hayır ikiz değil bizim riskli bi gebeliğimiz vardı o yüzden fiyat biraz yüksekti elhamdülillah bebeğim doğdu 🥹 darısı bu sürecin hızla geçmesini bekleyen tüm anne adaylarına inşaAllah 🌸
Uykusuzanneee Mbbenli ben de kamu personeliyim yüzde 15 yaparız dediler demek biraz daha zorlamak lazım gideyim de konuşayım bari çok teşekkürler ☺️
carpediemm1 FaatmaBeyzaa estagfrllah☺️ ay çok saçma ya bize fiyat verirken hiç böyle bir şey söylememişlerdi. Yılda bir zammı anlarım da iki kere zam yapmak nedir
Mirach Bahçelievler medipol derya hanıma gidiyorum. Mayısta olacak doğum 2. Sezeryanım. 27500 tl dediler bize. Haziranda zam gelecekmiş.