Minikcicek Baharaysel3 benim betam 130 ken erken gebelik testi yapayım evde dursun hatıra dedim silik çıkmıştı korkup tekrar gidip beta baktırmıştım . maalesef bu testler güvenilir degilmiş öğrenmiş oldum🙃
lilyum_ Baharaysel3 ben gördüm var gibi. Ama bence test bozuk ilk cizgi de net çıkmamış onun belirgin olması gerkiyordu. Bence yeni bir test alıp tekrar dene
Mavideniz26 Var yok gibi anlamadim bende sanki ust tarafta cok silik bir cizgi var gibi.eger hamilelik var ise cok yenidir muhtemelen canim.
Ladyys Nurov @Elifyamann evet size söylemicez bilmeyin🤣🤪🤪 açıkcası bende hiç yapmadım da sanırım üstünde ki o pleksi alanı kaldırıp çıplak gözle görmek istiyorlar🤷🏻♀️
erenilhan Baharaysel3 geçen ayın 25 inde olduysanız bu ayın 23 ünde olmalısınız daha 10 gün var çıkmaz ki. Eğer adetinizin üste görme olduğunu düşünüyorsanız 5 gün sürdüğü için üste görme olsaydı çook net 2 çizgi olması gerekirdi. Çok erken yapıyorsunuz testi çıkmaz bu tarihte
Snemrcan Baharaysel3 maalesef yok canım geçen ay bende ikinci çizgiyi görmek için 100 farklı açıdan bakmıştım olsa kabak gibi çıkıyor