Basakseda Kızlar ben 36. Haftami doldurmak üzereyim. Ara ara sancılarım oluyor belimde. Nstde de çıktı. Doktor artık haftada Bir gelmemi söyledi. İlk doğumum sezeryan olduğu için pek bilmiyorum. Doğum yakın mı sizce 39 haftayı görür müyüz 😔
3prenses1prens Basakseda Bizde 36 dayız sezeryan olacaksan 38 de alıyorlar genelde bu hafta kan verdim anestezi için haftaya gününü belirlicez inşallah ama tahminim 27 Marta alır ameliyat günü çünkü doktorumun o gün artık doğsun modundayim kafası midemin altında kavuruyor sıpa
Beren01_ 36 dogum için erken değil bence sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 Biz 39+2 olduk gelsin diye dua ediyorum artık çok zorlanıyorum
Basakseda Basakseda Beren01_ sizde sağlıkla kucağınaza alın inşallah. Rabb’im kolay bir doğum nasip etsin hepimize 🙏
Basakseda 3prenses1prens sezeryan benimkide ama bana 39 da alırız dedi doktorum. Gerçekten artık bende zorlanıyorum. Rabb’im yardımcımız olsun 🙏
An53 Ben de 36dayım açılmanız yoksa daha doğum olmaz sancıları durdurmak için de sonraki etapta serum verilebilir bir şey olmaz korkmayın
Elsa2019 Esranur11 aynıyız adaşım😊 ben 27 sine gün aldım sezaryen için. İkinci kızım geliyor nasipse..
Esranur11 Elsa2019 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 ben normali beklicem ilk doğumum 🩷☺️