kubraytekinayan Kızlar 31 haftalığız ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım kasık ağrısı alt tarafa baskı öyle çok ağrım oluyoki ne yapsam geçer bilgisi olan varmı ?
Ozlem_032 kubraytekinayan ben varım ve geçenlerde acile gittim özele hersey yolunda çıktı sadece pozisyonla alakalı olduğunu söyledi kafası kasıkların oraya baskı yapıyor oda haliyle idrar torbasını tetikliyor ağrı bu yüzden oluyor dedi
kubraytekinayan 23_izmir bende aynı şekilde çünkü ilk hamileliğim hiç böyle ağrı çekmemiştim bunda olunca anlam veremiyorum cinsiyetiniz ne ?
kubraytekinayan 23_izmir benim kız gibi diyolar ama bazılarıda ağrın kasığa vuruyosa erkek diyolar süpriz olucak bu gidişle 😂
23_izmir kubraytekinayan bende detaylıda net öğrenmiştim emin olamamıştık doğuma gün sayıyoruz neden öyle oldu ki yada süpriz doğumda göreceksin tabi bunu istemeyiz heyecandan ölüyor insan sağlıkla kavuşalım inşallah
kubraytekinayan 23_izmir detaylıya girmedim canım ben her gittiğim doktorda kız gibi diyor anlam veremedim 😂 hayırlısı bakalım
Dlar Beneğin pozisyonu ile alakalı canm bende de aynı problem oluyor bende ilk gebeliğimde yaşamamıştım ayaklarını havaya hafif kaldır uzan rahatlarsın inşallah