Zeyd_Mom_22 Selam güzel anneler💕 benim 2 ci gebeliğim. Bunu çok geç hissettim hissetsemde az az oluyordu. Şimdide 22 haftasına girdiğinden çok tekme atıyor arda arda. Ha bide elim ve ya kolumu karnımın üzerine koysam oooy durmak bilmiyor anlamıyorum sevmiyor mu? Bazen organlarım yer değiştiriyor gibi hissediyorum😄🤦🏻♀️aranızda böyle olan var mı?
Sermec27 Zeyd_Mom_22 24+3 haftalik hamileyim 3. Oğluma hamileyim Allah nasıp ederse 15 te hissetmeye başladım ama 20 den beri Cok çok hareketli bazen öyle bir tekme atıyor ki canım yanıyor şimdi böyleyse ileriyi düşünemiyorum en sert oğlum bu çıktı valla 😁🥰
ecmelmirzaogluu Çok güzel bir his değil mi 🥹 18 de hissetmeye başladım, şuan 21 deyim ve dışardan dahi belli oluyor tekme attığında, doktor şuan böyleyse Allah yardımcın olsun bu kızla işin var dedi 😂 seni çok çok iyi anlıyorum 🤪 sağlıkla al miniğini kucağına 😍
Zeyd_Mom_22 ecmelmirzaogluu ya evet iyi olmaz mı çok özlüyorum şimdiden🥹 Bizimkiler pek yaramazlar😄 bazen korkuyorum vaktinden çabuk gelir diye😄 Çok sağol💖 sende inshaAllah sağlıkla kucağına alırsın canım☺️💕
Dlar Ya ne güzel işte 😃 bizde 22+4 oluyoruz birazdan maaşallah 22 ye girdik buram buram hissettirdi kendini resmen ama çok güzel bişey 🫣😃 cinsiyet ne sizin
Zeyd_Mom_22 Dlar evet çok güzel bir his gerçekten🥺 ya maşaAllah🥰🫶🏻 benimkide kız sakin durdu durdu şimdide durduramıyorum😄🫶🏻sağlıklı olsunlarda🥰
Zeyd_Mom_22 Sermec27 maşaAllah sağ salim alın kucağınıza inşaAllah🥰🫶🏻 bu haftalar nedense benim için erken ya bu kadar harketlilik için diyorum hani 30 falan olsada😄🫶🏻
Sermec27 Zeyd_Mom_22 bizimki de nedense diğerlerine göre daha kuduruk zamane bebeleri böyle oluyor sanırım 🥰🤭