Pazar günü akşam 7 de hafif kasılmaların başladı takip ediyordum sık degildi akşam 11 oldu sıklaştı 5 dakikada bir sancı geliyor 40 sn sürüyor geciyordu ama beni hastaneye götürecek kadar siddeli değildi gece 1 buçuk oldu eşimle oturuyorduk gidip yatıp dinleneyim dedim odama geçtim oda sürekli gidelim kotuysen falan diyordu neyse geçtim biraz uzandım ağrıyla falan biraz uyumuşum iki buçukta eşim odaya geldi nasıl oldun falan dedi aybiyim dedim tamam bişey olursa seslen ben uyumuyorum dedi bende onun arkasından tolete kalkayim dedim yataktan ayağa kalktım sanki içimde biseyin patladigini hissettim duydum gibi oldu ayağa kalktım biseyler akmaya başladı anladım suyum geldi eşime hemen dedim suyum geldi oda arkadaşını aradı gelip bizi alsınlar diye arabamız yok onlarla ayarlamistik arkadaşı gelene jadar ben evde sancılarını karşıladım yürüdüm evde çömelip kalktım dayandım sonra hemen hastaneye gittik ben arabada oturuyordum dayaniyordum beş dk yol kadı ben dayanılmaz bir hal adım arabayı durdur ayağa kalkmak istiyorum dedim çocuk aşağı doğru bastırıyordu hissediyordum sonra hemen acilden girdim dogumhaneye ciktim ebelerin üstümü çıkartıp hemen masaya uzanmami söyledi kontrol edecekler eve elini koymasıyla bana dedi sancın geldikçe ikin ben birden şok oldum dedim muayene etmicek misiniz dedi ne muayenesi çocuğun kafası çıkmış bile doguruyorsun ikin ben o şokla iki kere ikindim bebeğim doğdu 3 52 de doğurdum o panikle eşim valizi arabada unutmuş arkadaşı da arabayla eşini refakatçi getirmek için eve gidince kiyafetsiz kaldı bebeğim sonra sardılar bebeğimi isiticinin altına koydular uyuyordu toplam bir buçuk saat sancı çektim onu da evde ve yolda cektim Ramazan’ın ilk sahurunda güzel kızımı kucağima aldim 39+6 günde doğdu sürekli dua ettim sancılarım uzun sürmesi diye ilk gebeligimde 24 saat çektim hem suni hem kendi sancimi çok zordu bunda hastanede hiç sancı çekmeden dittigim.gibi doğurdum bol bol dua ettim hergun Meryem suresi Yunus suresi Araf suresi okudum bu süreler doğumu kolaylaştırıyormus nas Felak Ayetel Kürsi inşirah süresi hepsini bol bol okudum Allah’ım dualarını boşa çıkartmadı kolay bir doğum nasilo etti Allah’ım herkesi bir nefeste kurtarsın kimseye sancı ağrı cektirmesin inşallah