minik_kurabiyeee Melike_4949 canım sen hasta olduğunda elifte hasta olmuş muydu hasta olmaması için ne yapmıştın
Melike_4949 minik_kurabiyeee birşey yapmadım canım yani bulaşmadi çok şükür bir çok kez hasta oldum sadece öpmüyordum o zamanlar bol bol sıvı ve tarhana çorbası içmiştim
Gulsahkizilkan Kızlae günaydıınn. 2 gecedir Aslan gece saat 3te kıpırdamaya başlıyor gözleri kapalı ama uyanıcak gibi oluyor bu aralar bişeyler mi var acaba normalde çok güzel uyurdu gecee 🥲
Melike_4949 Gulsahkizilkan birşeyi olsa ağlar durmaz canım,bazen öyle oluyor elifte şuan hep öyle uyanmaz ama böyle mizirdanir uykuda
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan günaydın bazen uyku sırasında homurdanıyor benimkide uyancak gibi oluyor ama uyuyor amine ervada hep öyle yapıyor sakın uyandı diye alma çünkü uyuyor internette de görmüştüm
Gulsahkizilkan Melike_4949 Kız bişeyler mi var derken retro falan oluyor yaa ahahahha ne bilim gökyüzünde falan bişeyler yer değiştirmiştir uyumuyolardır 😅😅
minik_kurabiyeee Melike_4949 normalde benimde öyle gece bile bir sürü su içiyorum hasta olduktan sonra çok içemiyorum
Melike_4949 Gulsahkizilkan ya çok yakışıklı olacak belli masallah 😍😍 kaç aydan beri destekli oturuyor canım elifte destekli kucağımda 1 2 dk oturuyor 5 ayı bitince bundan alıcam bende oturtmak istemiyorum fazla şuan
Gulsahkizilkan Melike_4949 Doktorumuz 5.aydan itibaren başlattı bize destekli oturtmayıı. 5.ayda alabilirsin