minik_kurabiyeee Babydurubaby evet atıcam ay ben böyle bir şeyi nasıl bilmem yaaa 🤦🏻♀️ bide geçen gün verdim içmedi Allah’tan
Melike_4949 minik_kurabiyeee ara ara oluyor canım ama bir gün dedim artık gaz damlası kullanmicam bir iki gün ağladı falan sonra alıştı artık gazını kendi çıkarıyor sadece ağızdan olanı sırtına vurarak çıkarıyorum 3 aydan sonra önerilmiyormuş herhalde damla tam bilmiyorum ama 🌸🥰
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay çok iyi o zaman Amine Ervanın 2 3 gündür aşırı ama aşırı gazı varrr🥺 yani artık gaz sıkıştırmıyor demi elifi
minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen valla ilk zamanlar hiç geçmeyecek gibi gelmişti bana ama Şuanda 2 aylık olcak bilee🥺
Melike_4949 minik_kurabiyeee sıkıştırma ara ara oluyor canım ama öyle gazdan Ağladığı olmuyor yani artık pırt pırt çıkarıyor akşama kadar 😅😅 ulu orta, zaten 3 6 ay arası anca bağırsaklar düzene girer uykuya geçişte ağlıyor huysuzlaniyor
2lokummannesiii Teşekkürler kızlar. Doktora da sordum çiş yapması önemli sadece dedi 5-6 kez yapmalıymış dolu olması önemli değilmiş 😂 @Gulsahkizilkan @Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Deletedmom_112 @Babydurubaby
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii aynen dolu dolu demiyordu hiç bir doktor canım ama yinede hepimizin içi rahatladı 💖🌸