minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ikiside normal canım sıçraması da o şuanda hala anne karnında hissediyor kendisini
Melike_4949 Deletedmom_112 normal canım ilk zamanlar bende korkmuştum herkese soruyordumm 😅 istemsiz hareketlermiş
Gulluuuuu Deletedmom_112 60 olması riskli bir kere benim 70’e düşünce bayılacak gibi oluyorum 60 olsa hastanelik olurum
Melike_4949 minik_kurabiyeee kalabalığı sevmiyordur belki 😅 bizde 3 4 gündür atakta olduğumuz belli her akşam aynı sattlerde ağlıyor 🥲 çok mızmız birde çok dillendi maşallah
Babydurubaby minik_kurabiyeee senin yolculuk nasıl geçti bizde şuan yoldayız mola vere vere gidiyoruz :)
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya büyük ihtimalle öyle önceden sabahtan akşama kadar tektik akşam babası geliyordu şimdi ev kalabalığına gidiyor olabilir birde sessizliğe de alışmıştı ayy Rabbim yardımcın olsun maşallah prensese yaaaa 💖🥰🧿
minik_kurabiyeee Babydurubaby ben otobüsle gitmiştim berbattı Niğdeden sonra durmadı adana geldiğimizde direk soyundurdum adanadan eve kadar da susmadı
Deletedmom_112 Babydurubaby senin bebiş kaç aylık oldu canım yolculuk nası oluyor emzirme alt açma işi falan nasıl yapıyorsunuz?
Melike_4949 minik_kurabiyeee amin inşallah canım sağol gerçekten çok tahammülsüz biriyim zaten inşallah kolay geçer bu 4 .ay kalça ultrasonu için götürücem bayramdan sonra oda kafama takılıyor inşallah ilerlemiştir değeri elifte öyle dışarı çıkarana kadar kriz çıkınca susuyor 😅 minik_kurabiyeee maşallah prensese yaaaa 💖🥰🧿 Sizede maşallah canım ❤️
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya ben sabırlıyım ama ona rağmen bazen sabrım kalmıyor ay bende bugün çarşıya çıkayım dedim sakın kaldı ama acıkınca ortaklığı dağıttı 😂😂
Babydurubaby Deletedmom_112 4,5 aylık canım benim , kendi aracımızla gidiyoruz karnı acıkınca yada altına yapınca en yakın dinlenme tesisi yada benzinlikte durup hallediyoruz canım
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 aşırı zordu canım 40 mız çıktım mersine geldikten 1 gün sonra çıktı 40miz