Melike_4949 Deletedmom_112 anladım canım benim annem araba ile 5 dk mesafede eşim grip diye midem bulanıyor dedi gitti iki gün tek kaldı gündüzde komşum eltim falan geldi gece tek baktım yani bende eşimde nöbet tuttu benle gecicek bu günler inşallah ❤️🙏
Deletedmom_112 Melike_4949 senin yine varmış birileri ben sabah akşam nöbetteyim o zorladı galiba eşimde gece ancak altı için kalkıyor mecbur yine ben kalkıp emziriyorum ancak gece emzirmesi bitince rahat ederim
Melike_4949 Deletedmom_112 anladım canım benim annem araba ile 5 dk mesafede eşim grip diye midem bulanıyor dedi gitti iki gün tek kaldı gündüzde komşum eltim falan geldi gece tek baktım yani bende eşimde nöbet tuttu benle gecicek bu günler inşallah ❤️🙏
Melike_4949 Deletedmom_112 evet canım ama eltim ve komşum her gün gelmedi sadece çorba falan getiriyordu eltimde elifi yıkadı 15 20 günlük olana kadar diğer tüm bakimlar bendeydi eşim uyuyup uyanıyordu ah ilk zamanlar ne ağladım uykusuzluktan 🥲🥲
Deletedmom_112 Kızlar ben sezeryandan sonra ödem topladım ellerim ayaklarım falan hep şiş tansiyon takibi yaptım hep düşük doktorda normal zamanla inecek dedi sizde böyle bişey oldu mu?
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Evet normal zamanla düzeliyor daha çok yenii. Yaa annen kayınvaliden kardeşin neden yok yanında neden teksin ki
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 benimde ödemim ölmüştü ayaklarım şişmişti normal demişlerdi sonradan sonraya geçiyor o şiş ve ödem
Deletedmom_112 Melike_4949 o bile yeter bence zaten yemek ve işe yardım edenler olunca bebeğe anneden başka kimsenin faydası olmaz zaten
Gulsahkizilkan Babydurubaby Evet lohusalık gerçekten çoookkk zoorrr. Doğurmadan da anlayamazlardı bence zaten ki anlamadılar daa. Şimdi herkes doğurdu anladı bizii 😅
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan kayınvalidem vefat etti yok eşim tek çocuk elti görümcede yok. Herkesin anneside bir olmuyor maalesef müsait zamanında bebeği görmeye gelecektir
Melike_4949 Deletedmom_112 aynen öyle canım Allah razı olsun onlardan annemden daha çok destek oldular bana annem bir çorba bile yapmadı
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Anladım canım Allah rahmet eylesiinn. İlk zamanlar hepimiz öyleydiikk bendee çookkkk yorgun ve uykusuzdum. Ki hala öyle deliksiz uyku yok 5 aydır kesinliklee. Geçicek elbet bugünlerde yeter ki sağlıklı olsunlaarr 🤍
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 evet bizim hem bebek kaybımız olduğu için hemde 9 ay diyet yapınca o an bize bebeğe bakmak daha kolay geliyordu 😂😂😂😂ama şuan da gerçekten hiç kolay değilmiş diyorum en ufak bir şeyde neden böyle oldu diye kendini yiyip bitiriyorsun🥲 bende seni o an kırmak istemedim 💖 kız ben banyoya girersem çok şükür Allah’ım diyorum 😂😂 @Babydurubaby
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee kaynanam hayatta değil annemde işlerinden dolayı gelmedi bende gel demedim oda cidden gelmedi
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 tamamen kızıma bağlı bunlar 😂😂😂 gün içerisinde iyi olursa her şeyi yapabiliyorum ama bazen çok huysuz oluyor kucağımdan ayrılmak istemiyor o zaman yemek yapabilirsem şükür ediyorum
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 ya anladım Canım biraz zaman geçip tamamen alışsanız zorlanmazsın inşallah ama o zamana kadar sabır biraz💜