Melike_4949 minik_kurabiyeee valla sanki arada sinirleniyor emerken gazamiz mübarek olsun inşallah 😅😅
minik_kurabiyeee Babydurubaby damağı düşüyormuş işte bu memeyi kendisi bırakmadan çekince falan oluyormuş 🤷🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 bende çok korkuyordum yanımda yatırmaktan Beşiği de yanımda değil biraz caprazimda ama ilk günden beri ağladığında hemen duyuyorum
Melike_4949 minik_kurabiyeee evet canım duyuluyor ya uykun ağır olmayınca benim hemen yanimda beşiği birleşik gibi düşün
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 Ben aldım daa çok kullanmadım evde kullandım sadecee 2 aylıkken falan o da 2 3 defa yani
Babydurubaby Deletedmom_112 ay ben aldım Pierre cardin 3kademeli olanlardan 2 aylıkken kullanmaya başladım baya işimi gördü yavrum
Deletedmom_112 Babydurubaby ya maşallah senin bebiş sevmiş elektriksiz di mi o kakasını gazını çıkarmasına kolay oluyor diyorlar öyle mi
Sermec27 minik_kurabiyeee çok teşekkür ederim amin inşallah rabbim o günleri göstersin inşallah Allah’ın izniyle 🥰🥰🤲
Babydurubaby Deletedmom_112 evet elektriksiz aynen gaz kaka sorunu çok olmadı çok memnun kaldım hala da kullanıyorum