Hanımlar benim gebelik şekerim var 27+3 haftalık hamileyim 22 den beri diyet yapıyorum şeker yüklemesi yaptirmadim ikinci oğlumda şeker çıkmıştı o yüzden bu oğlumda da en başından beri ara ara şekerimi ölçüyordm 22 ye kadar hep normal çıkıyordu şekerim 22 den sonra yükselmeye başladı 22 27 hafta arası yaklaşık 8 10 kere 140 160 arası gördüm bugün dahiliyeye gittim 3 aylık şekerim 4.8 çıktı açlık 77 çıktı hamburger ve patates kızartması yedim sosla birlikte ilk saat 124 çıktı sonra ben kendi cihazımla ikinci saati ölçtüm 165 çıktı doktor bu değerlere göre senin şekerin yok dedi ama hocam ikinci saat 165 çıktı dedim biz 160 170 leri şeker olarak görmüyoruz bu değerler bebeğe zarar vermez dedi sonra eve geldim 3. Saati ölçtüm 173 çıktı daha sonra 4. Saati ölçtüm 131 çıktı yani kızlar bu değerlere göre şeker yok mi sizce de ben diyete devam etmeyi düşünüyorum belki arada kaçamak yaparım ama şekerim var bence 27 de kontorlde suyum da fazla çıktı sizler neler düşünüyorsunuz şekeri olup doğurmuş anneler