Melike_4949 minik_kurabiyeee evet benimde öyle canım hem kurudu resmen hemde hep dolanıyor ay birde hala çok terliyorum su gibi 🥲 canım bence yazın uzun saç zor olur ya hemde bebişle kesebilirsin çabuk uzuyorsa bilmiyorum çok döküldüğü için kestim ben
minik_kurabiyeee Melike_4949 evet benimkide aşırı kurudu cansızlaştı eski halindeki gibi değil ay canım bende terliyorum yaaa hele bazen geceleri kalkıyorum ki su gibi olmuşum evet çok zor oluyor yazın hem bebekten de fırsat bulamıyorum çok çabuk uzuyor saçlarım uzamasa bile kestircem valla bi banyoya görüyorum bir sürü uğraşıyorum geri kudurmasi ayrı dert😅
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 canım nede olsa daha iç yaralar tam iyileşmedi bazen kendimi bilmeden ani hareket falan yapınca bile ağrıyor afedersin ama bazen yüksek bel çamaşır giymediğimde bile ağrım oluyor yani süpürmeyi denemedim ama ailemin yanından döndükten sonra dip bucak temizlik yapacağım
Deletedmom_112 Melike_4949 evet çok doğtu diyorsun Rabbim güç kuvvet versin olmadı bende bi dikey süpürge alayım
Melike_4949 Deletedmom_112 öyle yaparsın canım büyük ihtimalle çünkü gerçekten bel ve kârin ağrısı çok oluyor İlk zamanlar amin inşallah ❤️
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 kız benimki bile geçtiyse seninki hayli hayli geçer takma kafana bebişle sen nasılsın
Deletedmom_112 Kızlar bana nasıl emzirdiğinizi anlatır mısınız bi ben beceremeyecem galiba sürekli ağlıyorum ya. 2 saat ara ile emzir dediler ama iki memeyi aynı anda mı emzirteyim ebe 45 dk emzirt dedi bebe 45 dk emmiyorki
Melike_4949 Deletedmom_112 ilk zamanlar kısa kısa Emiyor canım midesi küçük olduğu için sen sık sık kucağına al emzir elifte az emiyordu öyle sürekli emzirmeye çalış sarılık olmasın
2lokummannesiii Deletedmom_112 o 45 dk asla bir emmezler sütün insin diye memede tut der canım. Ama hiçbir bebek öyle durmaz sanmam yani. Sütün yoksa mama ver mutlaka 30cc sarılık olmasın.
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 canım sakın ağlama ağlarsan sütünü etkilersin yapma ilk zamanlarda midesi çok küçük o yüzden o kadar uzun sure kalamaz sütünün inmesi için öyle diyolar ilk bende ameliyattan çıktığımda anneme demişlerdi yarim saat emmeli mutlaka diye sakın da beceremeyeceğim diye düşünme tabikide becereceksin ama zamana ihtiyacın var canım bak sütun gelmezse mutlaka mama ver 30 cc çünkü benim ilk 2 gün sütüm gelmedi bebeğimin şekeri düşüp kuveze girdi
Deletedmom_112 Melike_4949 inşallah ama yemek çok güzelmil ilk defa patates kızartması yedim mutluluktan ağladım 😂
Melike_4949 2lokummannesiii eyyyy 😅😅 neyse sağlık olsun inşallah kalça ultrasonuna bayramdan sonrami gidiceksin bende bayramdan sonra gidicem inşallah düzenlemiştir 🥲
Deletedmom_112 2lokummannesiii sütümün yetip yetmediğini nasıl anlayacamki evet 45 dk asla durmuyor memede 10 15 dk duruyor
2lokummannesiii Melike_4949 nisan 15-16 gibi canım işte bayram sonrası oluyor. İnşallah geçmiştir aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Gulsahkizilkan Melike_4949 Benimde şuan inanılmaz dökülüyoorr 🥺 Eşim kuaför saçımı boyayacak sarışın yapıcak beni tekrardaann 😅 Sonra bakım yapıcak keratinn o çok iyi oluyoorr. Bide dökülmeye karşı şampuan varmış elinde onu getiricek bakalımm
Melike_4949 Gulsahkizilkan hangi şampuan ya ne olur şöyle 😅 oh misss gibi saç bakımı ne güzel valla canım zaten saçım ince telliydi döküle döküle birşey kalmaz 🥲
Melike_4949 minik_kurabiyeee aynen canım artık bebekten sonra ne kolaysa onu seçiyor insan 😅😅 yaza kadar geçer terleme inşallah
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 canım şuan da sütünün yetip yetmediği değil sütünün gelip gelmemesi önemli eğer hastanede pompa falan varsa al ve sağım yap ve bebeğin emip emmedigini yutkunmasından anlarsın bak sütun gelmezse sakın üzülme ilk 2 gün benimkide gelmedi ama hastaneden sonra anne bebek oteline yerleşince banyo yaptım direk sütüm geldi birde canım mama verirsen bile kaşıkla veyahutta kaşık biberonla ver normal biberonla verirsen meme reddi olabilir
2lokummannesiii Deletedmom_112 evet o kadar durması normal canım. Elbet doyar sütün var mı diye sağıp bakabilirsin canım ya da bebek emerken gılk gılk diye yutma sesini duyarsan da doyuyordur.
minik_kurabiyeee Deletedmom_112 çok normal canım daha çene kasları tam gelişmedi ve midesi daha küçücük annesi🥰🥰