Deletedmom_112 minik_kurabiyeee çok sağol canım yok çok korktum sancım olunca sezeryan istedim doktorda bu sefer ısrar etmedi
Deletedmom_112 Gulsahkizilkan çok sağol canım ikimizde iyiyiz çok şükür benim çok ağrrım var oda normal galiba
Gulsahkizilkan Deletedmom_112 sezaryen mi olduunn. Sezaryen olduysan normal ağrılarının olmasıı 1 haftaya geçeer
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee iyiyiz çok şükür canım bebişte iyi Allaha şükür alışmaya çalışıyoruz çok güzel bi duyguymuş
Deletedmom_112 Ezgi12348 ben diyet yaptım 4 5 kere 140 150 olmuştur o kadar geri kalan açlık 70 80 tokluk 110 larda
Ezgi12348 Deletedmom_112 baya dikkat ediyorum o zamn bende öyl dikkat edince güzel ama canm çeken bisey yiyim fırlıyor peki bebis kacinci haftada kaç kilo doğdu bide normal digum mu
Melike_4949 @minik_kurabiyeee @Babydurubaby @Gulsahkizilkan @2lokummannesiii @ikiminikannesi_ kizlarrrr ya bu saç dökülmesi şaka mı? 😅😅Her gün iki üç kere evi süpürüyorum her yerden saç çıkıyor eskidende dökülüyordu ama doğumdan sonra çok arttı takviye kullanıyor musunuz ?
ikiminikannesi_ Melike_4949 benimde çok dokuluyordu yemek yaparken ödüm kopuyordu sürekli toplumdur doktor bana d ve b vitamini önerdi o zaman
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bende hamilelikte hiç dökülmüyordu şimdi dökülmeye başladı saçlarım aşırı uzun kalçama geliyor tam oda zorluyor benii😬
minik_kurabiyeee Melike_4949 ay bende hamilelikte hiç dökülmüyordu şimdi dökülmeye başladı saçlarım aşırı uzun kalçama geliyor tam oda zorluyor benii😬
Melike_4949 ikiminikannesi_ hmm anladım canım teşekkür ederim evet ya kızımın üstünden bile saç topluyorum 😅