Gulsahkizilkan Babydurubaby Vaayy cimcimeeee. Şey derler anne karnında uykusu nasılsa doğduktan sonrada öyle olur diyolar ne kadar doğru bilmiyorumm gerçiii 🤷♀️ Aslan gece beni hiç rahatsız etmezdii ben uyanınca uyanıyordu o daa
minik_kurabiyeee Babydurubaby kilosu için çok çok iyi dedi gece o şekilde yapayım artık bu sefer uyku düzeni bozuluyor
Melike_4949 minik_kurabiyeee alıyor canım bazen almayınca geri yatırıyorum ay tam elifi yikiyim dedim soba tüttü çıldırıyorum çocuk küvetteyken hızlı hızlı yıkadım içeri götürdüm camları açtım 🤯🤯 bu yaz kalorifer takicam mutlaka
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan Allah’ımmmm maşallah sübhanallah ne kadar yakışıklı ya bu yavruuu❣️🌸🤭
Melike_4949 Gulsahkizilkan oy masallah sübhanallah saçını kestin mi canım ben nisanın başında kesmeyi düşünüyorum çok dökülüyor
Melike_4949 Gulsahkizilkan 🥺🥺 bugün hava güzeldi Allah’tan içeri götürdüm camı açtım hemen sobalı ev imtihan resmen
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yok canım kesmedim kesmeyi de düşünmüyorumm. Yana doğru atmışım saçını kel çıkmış orası 😅😅 Yoksa saçı var arkaları biraz döküldü o da çıkar yani uzasın sonra kestiricem kel yapmicamm
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan ayyyy😂😂😂😂 benim kız yine bugün yine fenaaa sabahtan beri uyumuyor kucağımda uyuyor yerine koyuyorum uyanıyor
Melike_4949 Gulsahkizilkan Elif’inde saçı dökülüyor kessemmi bilemedim masallah canım @Babydurubaby büyükşehir belediyesi anne bebek paketi gönderdimi size bana bugün geldi 😅