Gulsahkizilkan @Melike_4949 @Babydurubaby @minik_kurabiyeee @Guzelligim daha kim vardı bizden unuttumm 🙈 Kızlaarr selam neler yapıyorsunuuzz, bebekler nasııl? Büyüdüler Aslan 1 yaşına giricek Kasım 6′da şaka gibii 🥲🥲 2 gün önce yürümeye başladıııı 🥲
Melike_4949 Gulsahkizilkan ya maşallah sübhanallah canım Elif Vera da tutunup kalkıyor geri geri emekliyor hadi gel gel anne baba dede diyor geçenlerde öğrendim kalbinde 2 ml delik varmış 🥲💕 10 aylık olacak Elif Vera da
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan sellaaammm iyiyimm sen nasılsın 🌺 Benim minnoş kızım 8 aylık olduuuu teyzesiiii sürünüyor emeklemeye çalışıyor ba ba diyor Zaman su gibiiii Ayyy maşallah subhanallah paşaya
Guzelligim Gulsahkizilkan MasaAllah 🥰 büyüdüler tabi sağlıkla buyusunler oglumunda 1bucuk ayı kaldi yaşına bi kaç adım atmaya calisiyo🤲🏻🩵
2lokummannesiii Gulsahkizilkan ben varım nasıl unutursun beni😂 bende bizimkiler napıyor acaba diye merak ediyordum 🥰
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yaaa nasıl öğrendin delik olduğunuu ? Kendi kendine kapanıyormuş sanırım o delij çok geçmiş olsuunn. Benim ki daha anne demedii. Babababaa diyo dededee diyoo 🥲
Melike_4949 Gulsahkizilkan maşallah 🥰 kardiyolojiye gitmemiz gerektiğini söyledi doktor bende geçte olsa gittim orda öğrendim aşırı terleyip nefes alırken zorlanıyordu bu yüzden de gitmek istedim aslında İnşallah 2 yaşına kadar kapanır 2 yaşında kontrolü var
Melike_4949 Gulsahkizilkan inşallah canım sağol Rabb’im evlatlarımızı bağışlasın inşallah işe geri döndün mü?
Bihterrr 2lokummannesiii ben de katılayım günde 4 kere insülin+diyetle 38+5 ile doğum yapmış biri olarak 🫶🏻