minik_kurabiyeee @Gulsahkizilkan @Babydurubaby @Guzelligim Ay daha aklıma birileri gelmedi de etiketleyemedim Kızlar hangi mama sandalyesini kullanıyorsunuz biz de ek gıdaya geçeceğiz de mama sandalyesine karar veremiyorum
Guzelligim minik_kurabiyeee ben şu aşağı oturak gibi olanlardan bakıcınin evine aldim tabi oturmak istemiyor diyor kullanmiyormus galiba evdeki de bayağı eski gorumcem kızında kullanmış biz yemek yiyince oturuyo sonra sıkılıyor o da chicco nun. Sağlam bise al kısalt p uzatabilecegin bi de emniyet kemersiz kullanma
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee yavrum ben e bebekten aldım eeennn uygun olanı 600 tl miydi neydi geçen senee. Masaya oturtmalı olandan da aldımm zaten çok kullanmıyorlar yaa ama masaya oturtmalı iyi oluyor
Babydurubaby minik_kurabiyeee bende kivi marka aldım uzayıp kısalıyor arka ayağı tekerlekli çok memnunum canım
minik_kurabiyeee Guzelligim özelden resmini atabilir misin acabaa çok pahalı bir şey almak istemiyorum ama eminiyet kemeri kesinlikle olmalı çünkü kızım otururken bazen sağa sola düşüyor 😂😂😂😂
minik_kurabiyeee Gulsahkizilkan bu banyo mama oturağı demi onu diyorsun canım ya ben de çok pahalı bir şey almayı düşünmüyorum ama araştırma içindeyim bu sonradan masa sandalye olanlar var ya onlar nasıl acaba canım kullanışlı olur mu
Guzelligim minik_kurabiyeee ♥️ canm annemin yaptığı tuzlu işte benimki 7bucuk aylık oldu daha organik diye herkes annenin yaptığını kullan diyo Makarna lutfenden aldığım tuzsuz tarhana
Gulsahkizilkan minik_kurabiyeee Benim ki buu. Sonradan mama sandalyesi olan dediğin ne onu bilmiyorumm
Guzelligim Kizlar bebisiyle tatile giden oldu mu ay mayosunu aldım güneş kremi alcam aklıma bise gelmiyo hangi marka güneş kremi aldiniz
Babydurubaby Guzelligim arabayla gittik ever yakındı bizim 2 saat yol uyku saatine getirdik zorlanmadık ama uzun bi tatil değildi uzun tatil zorşayabiiir 2 gece kaldık sadece
Guzelligim Babydurubaby himm yok canm bizimki uzun antalyaya gidecez insaAllah silikfe 2bucuk saatlik yolda onda da sonlara doğru huzursuzlanmisti