minik_kurabiyeee 2lokummannesiii bence kilosu gayet iyi bizimkide 3. Aydan sonra yavaşladı ve şuan etrafı incelemekten emmek istemiyor en ufak ses duysun emmiyor nasıl başa çıkacağım bilmiyorum İnşallah teşekkür ederim 🌸
Kubbbb minik_kurabiyeee merhaba bebeğinizin öksürüğü geçti mi benimde bebeğimin öksürüğü var sağlık ocağına götüreceğim sizin geçtiyse nasıl çözüm buldunuz
Guzelligim Babydurubaby selam canm bayağıdır girmiyordum bakmiyordum buralara 7ay 18 gunluguz bugün 3bucuga kadar çalışıyorm bebeğime yengem bakiyo yürütec almadim sağlıklı olduğunu düşünmüyorum dis savcılarımız başladı agliyo çok bende çok zayıfladım koşturmaca geciyo gunler tatile gidecez insaAllah ay sonu ay ne yazdım 🤭🌸
Babydurubaby minik_kurabiyeee yaa iyi gidiyor birkaç aydır bakamadım buraya hiç günler aşırı yoğun geçiyor duru ile :) nasıl akşam oluyor bilmiyorum :)
minik_kurabiyeee Babydurubaby evet çok girmiyorsun buraya kaç aylık olduuu ek gıda nasıl gidiyor kaçındı ayda başlamıştın bana biraz bu konuda yardım edebilir misin ? Duru kuş nasılll neler yapıyor 😍 evet bebekle gerçektende gün nasıl geçiyor gidiyor hiç belli olmuyor
Evhamlikurabiyeanne Merhaba dan diye yazmak dahil olmak istemezdim ama madem herkes tecrubeli bana yardim edin lutfen dogum sonrasi ne zaman normale döndü sekeriniz dogum yaptiginiz gün de mi diyet yaptiniz mesela nasil gecti anlatir misiniz bana
minik_kurabiyeee Evhamlikurabiyeanne canım benim şekerim geçmedi maalesef bu konuda tam bir şey söyleyemeyeceğim ben
Babydurubaby minik_kurabiyeee duru 5,5 aylıkken tadımlara başladım ben 3 gün kuralı ile :) şimdi hee gün meyvesi yoğurdu çorbası oluyır :) bazen yemiyor bazen yiyor değişiyor
Evhamlikurabiyeanne minik_kurabiyeee yaa ciddi misiniz peki insulin kullaniyor musunuz dahiliye doktoru bana da gecmeyebilir dedi
cLearQueen minik_kurabiyeee olcum yapiyir musunuz kac cikiyordu gebelikte mesela aclik tokluk ve simdi
minik_kurabiyeee Babydurubaby anladım tadım derken 1 gün çay kaşığı kadar 2. Gün tatlı kaşığı kadar sonra yemek kaşığı şeklinde demi
minik_kurabiyeee Babydurubaby ilk önce ne ile başladın acaba nasıl bir yol izledin çok kafam karışık bu konuda
Babydurubaby minik_kurabiyeee kabak ile başladım sonra patates bal kabağı tatlı patates havuç vs öyle devam ettim :)
minik_kurabiyeee Babydurubaby ne zaman içlerine irmik falan katmaya başladın yani 6 ay tadım ayı diyolar ya veya 5 ay tadım derken irmik falan koymadan mı oluyor ondan mı bahsediliyor yani