minik_kurabiyeee Melike_4949 aynen vallaha yaaa hayırlısıyla atlatsaydık bi ayyy dikkatini çekiyor demekki 😅
Melike_4949 minik_kurabiyeee renkli mavi ya öyle şeyler dikkatini çekiyor sağ salim geçer inşallah canım
minik_kurabiyeee Melike_4949 inşallah canım ya valla böyle olduğunda bir şey yapamamak çok üzüyor beni
Melike_4949 minik_kurabiyeee benide canım valla insan çok üzülüyor acı çekiyor diye ben öyle anlarda konuşup sakinlesmesini sağlıyorum ise yarıyor bazen 🥰
minik_kurabiyeee Melike_4949 ben hep konuşuyorum onunla altını değişirken emzirirken ağlarken bazen işe yarıyor bazen de yaramıyor ama bugün çok ağladı yaaa şimdide çok yorulmuş kendisi bile uyanmıyor uykusuzluktan
Melike_4949 minik_kurabiyeee ah yavrum benim elifte bugün ve dün gün içinde yorulduğu için kendi kendine uyuyor onu farkettim 😅 yormak lazım demekki
2lokummannesiii minik_kurabiyeee canım napıyorsun geçmiş olsun geçici ateş o olmaz bir şey. Kilo verdin mi? Benim psikolojimi bozuyor insanlar yine zayıfladım diye. Hamilelikte belalardı şimdide aynılar.
Melike_4949 minik_kurabiyeee calpol ver canım benim kizimda kabız olmuş ya kaç gündür doğru düzgün kaka yapmıyordu bugün sabah katı yaptı bayadir çok sulu beslenmiyorum kabız olmuştum bende komşum senden geçmiştir dedi 😐
minik_kurabiyeee Babydurubaby ay kıyamam yaaa🥺🥺 valla amine Erva aşırı huzursuz zor uyudu ve ateşi 38 den aşağıya inmiyor bir şey olur mu veyahutta ne yapabilirim
Gulsahkizilkan Babydurubaby oyyy kıyamaamm. Aslanın ateşi çıkmıyor aşılarda çok şükür yaaa. Çıktı mı bebişinin
Gulsahkizilkan Babydurubaby Yok 6 aya kadar mama veya meme diyor benim kii bebeğimm. Sana dedi mii? Kuzenim 5.ayda elma suyu ile başlamıştı. Aslan’da 6sında 5 aylık olucak 🥲
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii ay ne yapayım amine erva ile uğraşıyorum 😅😅😅 canım verdim ama kaç kiloyum hiç tartılmadım boşver kız onları sen böyle mutluysan millete bir şey yemek düşmez
minik_kurabiyeee Melike_4949 verdim canım yarım çay kaşığı ama ona rağmen ateşi düşmüyor 38 den kız kabızda kötü oluyor yavrum benim yaaa dikkat et canım öyle geçiyormuymuş ya
Melike_4949 minik_kurabiyeee bilmiyorum ki eskiler öyle diyor 6 saatte bir veriliyor calpol galiba geçmiş olsun canım kalın giydirme ayağına rahat çorap giydir hiç düşmezse fitil veriyorlarmis
Gulluuuuu Loliannesi sizinde hamilelik şekeriniz vardı ? Bir kaç sorum olacak . Bebeğiniz iri doğdu mu, normal mi doğurdunuz süreç zor geçti mi
Loliannesi Gulluuuuu evet gebelik şekerim vardı. Normal doğum diye başladık ama enerjim bittiği için kendi isteğimle sezeryana döndük 🥹 40+1’ de kilo 3400, boy 54 cm olarak kızım doğdu. Her şeyi normaldi. Sarılık bile olmadık çok şükür ☺️
Bal34 e_blue_sky_a benim de sabah şekerim insülin kullanmama rağmen 1 haftadır sabah 10 ünite vuruyorum gene düşük 157 çıktı en yüksek 210 sabah bitek düzene girmiyor
minik_kurabiyeee 2lokummannesiii kız sen dört dörtlükte olsan illaki bir şey diyecekler valla doğumdan beri doğru düzgün kimseyle görüşmüyorum gorussem benimde sinirlerim bozulacak o yüzden gerek yok ve sende takma kafana gerçekten sen çok iyi de olsan kulp takacaklar ya canım aminenin ateşi 38 den aşağıya düşmüyor ağrı kesici ateş düşürücüye rağmen bir şey olur mu nasıl düşürebilirim
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Benim eşimin teyzeleri ilk zamanlar sürekli geliyordu. Bide bana diyor ki bitanesi niye hiç gülmüyorsun çok yorgun görünüyorsun. Allahıımmmmmm döver misin söver misiiinnnnn. Gece saat başı kalkıyodum bide üstüne misafir misafir doğum yapalı 1 hafta olmuş. Düşüncesiz aptallar ben yorgun olmayayım da kim olsun. O yüzden hiiiçççç takmaa ben öyle güzel cevaplarını veriyorum kii kim olduğu umrumda değil herkes haddini bilicek