Melike_4949 2lokummannesiii benim kızım da ilk zamanlar çok sıçriyordu canım bilgim yok ama şuan da ağlayarak çığlık atarak uyaniyor sonra kucağımıza alıp sakinleştiriyoruz ya uyuyor ya uyanıyor internette yazılıp çizilenlere inanma 🥰
Gulsahkizilkan 2lokummannesiii Benim ki ilk başlarda oluyordu ama luan olmuyoorr. Aslan büyüdü ama senin ki daha küçük bebeğiimm 🖤 Abisinden dolayı olabilir tabii kii korkutup uyandırıyorsa ondan dolayı yapabilir
Gulsahkizilkan Melike_4949 Yok daha ona başlamadım ama çatalla ezip veriyorumm öyle püre gibi yapmıyorumm ezmiyorum komplee. Başladın mı sen
Melike_4949 Gulsahkizilkan yok canım 5. Ay kontrolde doktora sorucam başla derse başlarim 180 gün dolması gerekiyormuş daha 68 gün var bildiğim kadarıyla merak ettim bende blwyi .
Gulsahkizilkan Melike_4949 kimi doktor 5.ayda başlatıyor belki seninki de başlatır bakalıımm. Onun için biraz daha beklicem yaa dişleri falan bi çıksıınn daha çok küçük diye düşünüyorum yanlış mı bilmiyorum tabii
Melike_4949 Gulsahkizilkan canım damaklari ile eziyorlarmiş diyorlar tabi bende hemen öyle vermem çatal ile ezip veririm önce
minik_kurabiyeee @2lokummannesiii @Gulsahkizilkan @Melike_4949 @Deletedmom_112 @Guzelligim Kızlar bugün amine ervayi sağlık ocağına götürdüm 3 ay 5 günlük 500gram almış normal mi sizinkiler bu ayda kaç kilo almıştı ebe normal dedi ama kendimi huzursuz hissettim
Melike_4949 minik_kurabiyeee canım seninle bebeğin biraz alerjik ya normal bence her ay 700 1000 Gr arası alıyor elif
Guzelligim minik_kurabiyeee canm geçen bizimki 400 grm almıştı dr günlük 20 gramdan aşağı almış az almış dedi sınır 20 gr dedi
Guzelligim minik_kurabiyeee sağlığı yerindeyse çok önemseme bizimki meme reddinden ve hastaliktan almadi almasın sağlığı iyi olsun yeter
Deletedmom_112 minik_kurabiyeee bence normal canım biz daha 2.ay kontrolu bile olmadık bilmiyorum ama 500 den düşmedikçe iyi galiba
minik_kurabiyeee Melike_4949 ya zaten 500 1000 gram arasında alması gerekiyormuş gayet normal dedi ama yinede endişelendim yani eskisi gibi kakası da mukuslu değil ki anlamıyorum yaa🤦🏻♀️🤦🏻♀️
minik_kurabiyeee Melike_4949 işte benim gibi pimpirikli birisine normal densede yinede kuşku olmuyor içimde
minik_kurabiyeee Guzelligim anladım canım ama insan ister istemez endişeleniyor yaa niye böyle oldu falan diye kendimi suçluyorum