Tuceeee Canım hamişler Trakya bölgesinde il ilçe farketmez çekim yapan gördüğünüz takip ettiğiniz veya çekim yaptırdığınız yaptıracağınız stüdyo önerisi olan var mıdır?
Melos9 Tuceeee lüleburgazda doktora gidiyorum ordan biriyle görüştüm galiba ona yaptırıcam dacilla.photography istersen bi çekimlerine bakıp görüşebilirsin canım tabi il ilçe fark etmez demişsin ama yakınlık uzaklık durumun nedir bilemem☺️☺️
Papatyam27 Tuceeee merhaba bende Trakyalı olarak çorluda bi yer buldum ora ile görüştüm 25 de yeni doğan çekimi yaptırıcam silaytasphotography adı 🌹
buseyusuf27 Tuceeee vala keşanda bıtane var ama tam blmyorm cektrmedm bn ıstyorm da esım gereksz bulyo 😒 kızımdada yptrmadm https://www.instagram.com/2kalple1kare_kids?igsh=dmJ1b2xydm1zYXVy
Tuceeee Melos9 Aaa annem orda yaşıyor bende eylemozmenfotoyu buldum ama senin söylediğin daha kapsamlı çok beğendim 😍🙏🏻
Melos9 Tuceeee gidip yüz yüze görüşmedim canım kısmetse 15 nisan doğumun senin ne zaman eğer çekimden sonra beğenirsem yine seni bilgilendiririm ben sadece hastane çekimi istiyorum gerçi☺️☺️
Firstpreg Melos9 Tuceeee Aa burada Trakyalı gördüğüme çok sevindim 🥰 Kırklareli merkezdeyim ben. Doğumum Lüleburgaz Medikentte olacak nasipse. Konuyla alakasız oldu ama 🤗
Tuceeee Firstpreg yakın birilerini görmek huzur veriyor açıkçası. Bizde keşandayız anneanne orda olduğu için bir ayağımız hep Burgaz’da 😊🥰
Melos9 Firstpreg ben hayraboludayım eşim asker tayinciyiz burda bende derman hastanesi mustafa beye gidiyorum ☺️ kaç haftalıksınız 🌸
Anneeadayi3 Tuceeee Tuğçe hanıma gidiyorum ben kerim beye randevu bulmak zor Tuğçe hanımdan da şuan çok memnunum kaç haftalıksin
Papatyam27 Firstpreg hım bilmiyorum benimde anlaşmalı doktorum var kendi kliniğine gidiyorum doğumu medikentte istedim temiz ve güzel olduğu için