Yagmurata24 Çok sevdiğim bir şarkıcının konseri var hem de oturmalı yani 😭 11 Nisan’da geliyor ve benim doğum 15inde 😭 eşim asla izin vermiyor çok karşı. Ne olabilir ki acaba en kötü, zaten 40a kadar doğum başlamıyor aslinda değil mi
Aerithma Yagmurata24 oturarak dinleyeceğiniz bir konserse sakıncası olmaz bence ama tabi doktora danışmak lazım.
Yigit_Yagiz_Moms Yagmurata24 ben planlı sezeryanımdan 1gün önce avm de fink atıyordum sinemaya gitmiştim ertesi sabah 7 de hastaneye yattım
Fundahakanb Yagmurata24 doğuma gitmeden kek yaptım sonra ütü yaptım derken sürekli ayaktaydım . Keşke ben de oturmalı konsere gidip dinlenseydim 😉
Yagmurata24 Yigit_Yagiz_Moms Anlatamıyorum işte sanıyor ki tüm dünyada bir tek ben doğuruyorum 😁 bir de senin bunu düşünmen lazim benim seni engellemem gerekmiyor diyor. Ben sanki dusuncesizim gibi 😭
Yagmurata24 totot Tartıştık az önce de asla gidip bebeği tehlikeye atamazsin diyor, tehlike dediği de müzik 😁
yenidenanne34 Yagmurata24 anladimm insallah esin ikna olurda gidersin hem kafan dağılır stres atmış olursun esine de oyle soyle bana iyi gelecek falan diye 🥰
MorKelebek54 Yagmurata24 ay konjdan bagimsiz kimin konseri merak ettim 😂😂 ama doktora sorsan daha iyi olur esinde sorarken yaninda olsun kendi kullagiyla duysun bisi olmaz bence nolcak sezeryandan bi gun once düğüne gidil oyun oynayan tanidiklarim var 😂 tabi doktora sormak daha iyi olur su kimin komseri olsugunu da de bari merak ettim
Yagmurata24 MorKelebek54 Kiz dedim ya Gökhan Türkmen 😁 Az önce yukarida da yazmistim ben liseden beri hayranim da kendisine 😭 Kocam da biliyor üstelik bunu. Yok efendim başıma bisey gelirmis tamam sağolsun beni düşünüyor da ama bu da bi moral neticede 🙄
MorKelebek54 Yagmurata24 o seni dusunuyo da sende afedersin salak drgilsin yani bi annesin riskli gorsen zatten gitmessim esin git dese bile of benim ki de oyle 30. Haftamdan sonrasindayim ya artik (32 deyiz) tek basima kendi anama bile gondermiyo (kendi annemle aramda bi yarim satlik yol var) acil bisi olsa hastaneye uzaksin felan diyo gidiceksen benle git diyo sklim sende kalir diyo tamam beni dusunuyo da bende bi anneyim neticede cocugumu riskli bi uere goturmem bu erkekler hepsi böyle galina. Gokhan turkmende sevilmez mi be ❤️ of hele o cati kati bayikihkrum o sarkisina her dinlesigimde duygulanirim ☺️☺️ sen esinin yanidna doktora sor bence bisi olmaz dedigini duyunca en aizndna doktor bisi olmaz ondan iyi bilemessin dersin git kafan dagilir en azindan