Dmndmn Zaman durdu gibi ya geçmiyor.Gelmiyo bir türlü şu 38.hafta (sezaryen olacağım).İlk oğlumda da böyle diyordum hamileyken şimdi 2,5 yaşına geldi bile 😄😁
Dilaramerlll Dmndmn sorma ya benim de 37+1 haftalık kısmetse 39 da sezeryana giricem ama zaman geçmiyor 😂 sağlıkla gelsinler ♥️🌸
Dmndmn mavikalpvemavikalp Evet valla bende de öyle 😃 Bide insan her şeyi hazır olunca zaman geçmiyor artık 😃
Dilaramerlll Dmndmn Dmndmn ben devlet hastanesine gidiyorum doktor öyle uygun gördü hem ne kadar durursa o kadar iyi aceleye gerek yok :)
Dodomom Dmndmn aynen az kaldı. Evde 2 tane prenses var küçüğü bensiz uyuyamıyor nasıl olacak bilmiyorum
Dmndmn ateenmommy Evet ya valla ilk hamileliğimde de böyleydi 😄 Bebegimi çok merak ediyorum ben belkide ondan öyle geliyor 😀
Dmndmn Dodomom Benimde oğlum aynı şekilde maalsef benimle birlikte tuvalete bile girmek istiyor.Bende hastaneye onu götürmekte buldum çareyi.Yoksa 1,5-2 gün benden asla ayrı kalamaz ağlamaktan ciğerleri solar gibime geliyor 🥹
Dodomom Dmndmn büyüğü 5 yaşında küçüğü 3 yaşında. Babası geçe bakar ikisine ama büyük kızım ben seninle kalacam diyor 🤣 Eşime dedim hepiniz kalın . Zaten kalacak kimsede yok yanımda ( yabancı olduğum için ailem uzakta )
Dodomom Dmndmn özelde genelde izin veriyolar değil mi kalmasına ? Benim kızlar çok sakin . Görümcem falan var istemiyorum git gel perişan olurlar
Dmndmn Dodomom Evet özelde karışmıyorlar oda sana ait olduğu için.Benim oğlanda halasıyla iyi anlaşıyor ben annem,eşim,görümcemi götüreceğim 😄
Dodomom Dmndmn Bende görümcem gelsin istiyorum ama aşırı sigara içtiği için gir çık yapacak odaya diye istemiyorum. Bakalım hayırlısı artık