_b-e_ 12 haftadayım karnım büyümeye başladı zaten gobegım vardı biraz benim çatlaklar için hangi ürün kullanılmalı sızler neler kullandınız 0 bilgiliyim bu konuda
Begboss _b-e_ bence kesinlikle mamaaura ♥️ Trendyolda satılıyor, içeriği temiz ve çatlağa eğilimli olup aşırı kilo alan bende bile çatlağı engelledi. Biooilin içeriği araştırdığıma göre hamileliğe uygun değil, lierac da çok öneriliyor.
Hazal966 _b-e_ ben 4. Aydan itibaren biooil ve lierac dönüsümlü kullandım. Hergün düzenli sürdüm. 33. Haftadayım çatlak yok. Biooil nemlendirmesi cok güzel ama akşam sürünce sabaha kadar kalıyor
Tuceeee _b-e_ 18 haftalığım 1 haftadır her akşam bebe yağı sürüyorum. Gün içerisinde de kaşındığı zaman yağlıyorum.
_b-e_ Begboss fiya Begboss netten araştırdığımda herkes bioolini öneriyor ama bu markayı da ılk kez duydum hemen bakıcam
Atn95 Biooil kullandım hiçbir faydası olmadı önüne geçemedim çatlamalarımın ama vazalin kullanmaya başladım çok şükür iyi geldi vazalin durdurdu çatlamalarımı
_b-e_ Atn95 vazelin yağlı yapıda olduğu için acaba faydası olur mu dusuncesı karşıladı beni Şuan bu hafta bi kac ürün denıycem umarım sonuç alırım alamazsam bu da aklımda
NGold Ben biooil kullanıyorum aşırı kuru ciltli ve atopik olmama rağmen çok işe yaradı 27+0ım suan ikişer tane çatlağım var sadece
NGold _b-e_ 11.haftada çatlak oluştu bende 13.haftada yağ kullanmaya başladım çokta düzenli kullanmıyorum acıkcası ama o ilk çatlaklarım dısında bir daha yeni bir çatlak oluşmadı şuan 27+0ım
_b-e_ Hazal966 NGold ben 12 haftadayım bu hafta başladı hıssedıyorum kasıntılar var umarım senin kadar şanslı olurum
Hazal966 _b-e_ kaşıntı oldukça sürmeni tavsiye ederim tırnaklarınlada kaşıma ovala sadece ki çatlak olusmasın. Bu arada krem sürdükçe kaşıntı azalıyor😊