tgbmerve hamido yüzde 50-50 ihtimaliniz, tüp bebek benimkisi adete iki gün kala baktirmistim 2.60 ti Dr 4-5 gün sonra tekrar istemişti 113 çıkmıştı . Sabırlı olun cuma sabah tekrar verin derim , umdugunuz gibi olur inşallah
eea hamido benim ilk beta testim 0.100 çıkmıştı sonraki gün tekrar verdim 1.20 olmuştu. Sonraki gün tekrar verdim 5.45 olmuştu. Şimdi 9 haftalık hamileyim. Umudunu kaybetme ama yine de hep hayırlısı olsun de doğru zamanda olsun de :)
Minikaam-60 hamido 3.5 ile ogrendim adetime 5 gun vardi adetime son 1 gun kala beta 66 yukseldi sabirli ve sak8n birsekilde bekle tutunma asamalarindadir agir kaldirma cnm dillatli ol saglikli beslen bol su ici hersey gonlunce olsun🙏
hamido Kızlar bakın başına böyle birşeyle karşılaşan var mı gerçekten kendimi kötü hissediyorum biraz olsun motive olmak istiyorum
hamido tgbmerve inşallah ama çok zormuş gerçekten yani çok zor bir süreçmiş Allah benim gibi dua eden benek isteyen herkesin kucağını doldursun
hamido eea etrafımda ki herkes bunu söylüyor keşke elimde olsa diyorum keşke yapabilsem umutlanmmicam diyorum belki olmaz diyorum yok ya olmaz diyorum ama sonucu böyle görünce kendimi tutamıyorum aslında o cümlelerimin altında umutlanmış olduğumu bende biliyorum