Ebruarss Kızlar selamlarrr, bebeğime dolap arıyorum uygun fiyatlı kullanışlı siz neler tercih ettiniz nerelerden aldınız fikir verir misiniz ? İstanbuldayim koctasa vs baktım ama uygun güzel birşey bulamadım maalesefki
Temmuzmucizesi26 Ebruarss çilek odasından aldım ben tek dolap aldım 10 bine geldi diğer yerlerde de sordum malzemesi kaliteli değildi hemde yakın fiyattı en azından burası kurumsal muhatap buluruz bir şey olduğunda dedik burdan aldık direk. Pahalı mı aldım ama bilemiyorum tabi 🥲 internette çok uyguna var onlara da güvenemiyorum sizin fiyat aralığınız ne dolapta
yenidenanne34 Ebruarss ben koctastan almistim tabi 5 sene önce 😅 bende kiraciyim cok pahali bisey almak istemedim fiyat performans ürünü bence yani aşırı kaliteli degil ama benim isimi görüyor 4 kapakli 2 cekmeceli model bendeki simdi ikinci bebis yolda ikisine de yeter diye düşünüyorum
Ebruarss Temmuzmucizesi26 yani Koçtaş da baktigm dört beş bin civarı idi , kiracıyim.ve taşınma ihtimalimiz var yakın zaman da bu da alınmak zorunda uygun bişey arıyorum açıkçası
Ebruarss yenidenanne34 bende ikinci çocuk istediğim için alacağım şey iki çocuğa yetsin mantığındaym 🥰