ayanarta1 Ben iki gündür tutuyorum dün iyiydi ama bugün biraz az uyudum hareketli geçti ve çok susadım 😔 doktorum da dinlenerek tut demişti Zaten yarın ara vereceğim. Sizin nasıl gidiyor bu arada 17 haftalık olduk biz
Firstpreg ayanarta1 Ben 25+3’teyim, iki gündür tutuyorum, gayet güzel geçiyor 🥰 Tabii ki bünyeden bünyeye fark eder, dikkat etmekte fayda var.
esss_92 ayanarta1 Ben de üç gündür tuttum çok şükür güzel geçti canım 23 haftalık hamileyim bugün ara verdim çünkü doktora gideceğim detaylı ultrasonda hareket etsin diye
_yeni1tazeanne_ ayanarta1 normalde tutuyordum iyi gidiyordu şükür ama gece rahatsızlanınca tansiyonum düşünce bugün güvenemedim kendime dilim damağım kuruyor dünde detaylı da doktor tutma dedi kordonda normalde üç damar olması gerekirken benim iki damar varmış iyi beslenmen lazım dedi o yüzden de korkuyorum oruç tutmaya bi yandan da çok tutmak istiyorum bakalım hayırlısı
Seyma-10 Dün iyiydim ama bugün çok acıktım susadım bir yudum suylada istifra ettim şuan aklım yemekte mideme güvenmiyorum
ayanarta1 Firstpreg ben kendimi çok kötü hissetmedim ama doktor uyarınca bişey yapamıyorum işte düşük riski kan pıhtılaşması hepsi su içmekle alakalı o yüzden korkuyor insan 😊
Kedilibebekli Uykusuzluk olmasa açlık susuzluk sorun değil ama uyku düzenim çok bozuldu o yüzden zorlanıyorum. Uyksuzluk baş ağrısı da yapıyor bende çünkü. Gündüz uyuyamıyorum iki çocuğum daha var, gündüz uyuyabilsem rahatlardım ama olmadı :/
ayanarta1 _yeni1tazeanne_ ya bende tutuyorum zorlanmıyorm ama kasik ağrıları normalden daha fazlaydı bunu duyan herkeste tutma dedi doktorumda su kasik ağrısını geçirir derdi bende ara vererek tutuyorum bakalım zaman ne gösterecek
_yeni1tazeanne_ ayanarta1 sonuçta su her derde deva gibi bişey yani su içmenin çok önemi var doktorların da dediğini yapmak lazım aslında aslında bide şöyle bişey var evet oruç tutmayı Rabbim emretmiş ama bizlere de bi can emanet etmiş içimizdeki o canları da düşünüp hareket etmemiz lazım onlarıda aç ve susuz bırakmak kendi sağlığımızı tehlikeye atmak kendi fikrimce mantıklı gelmiyor sonuçta doktorlardan daha iyi bilemeyiz sonra da tutulur Rabbim sağlık sıhhat versin