Mavileylak Bebeğinizin karnınızda titrediğini hissettiğiniz oluyor mu? Anne karnındaki bebek neden titrer? Arada sırada oluyor, endişelenmeye başladım?
cigdemcanruh Mavileylak benim oluyordu canm smdi yanımda 12 günlük emzirirken çenesi titriyo arada ayni karnımdaki gbi hissediyorum 😄
Happygirl10 Mavileylak uykudan sıçrayarak uyanıyordur herkeste olan bir şey biz bile bazen tam uykuya dalarken bı sicrariz. Onun gibi bir şeydir 😊
iremby Mavileylak oldu bir kac kez bir seyden degildir telaslanilacak bir durum oldugunu sanmiyorum. Bir cok hareket yapiyor orda bebeklerimiz geriniyordur falan belki 🙂 korkulacak bir sey degil. Ben cok kisiden duydum oyle oluyormus.
nisannis Mavileylak bende de oluyor arada silkeleniyomuş gibi ama önemli bişi olduğunu düşünmemiştim bi refleks flandır ya
Mavileylak Anacsevgidolumelek hıçkırdığı zaman anlıyorum birkaç tane periyodik oluyor bu dediğim tek seferlik anlık bişey gibi şimdi doktora mesaj attım bakim ne dicek
Mavileylak cigdemcanruh bebişin anlık titremesi bile ne kadar önemli geliyor değil mi 😊 maşallah size 🤲🏻
Yenianne25 Bende çok endişeleniyordum bununla ilgili çokta araştırdım ama olumsuz bişey bulamamıştım. Şükür şu an 39 haftadayız herşeyimiz yolunda. Ve artık hareketleri falan çok farklı. Sanırım 20li haftalardı o titreme gibi endişe hissettiren hareketler. Bi problem yokmuş aslında biz endişeleniyormuşuz 🙈
Mavileylak Yenianne25 çok teşekkür ederim ben de şimdi öprendim önemli değilmiş diye biz de 35. Haftadamızdayız geçen hafta farkettim bunu çok nadir tekrarlıyordu bennde tam endişelenmeye başlamıştım çok şükür rahatladım 😊
Mavileylak Happygirl10 kendimde olunca üstüne düşünmediğim bişeydi ama bebiş yapınca endişelenmiştim... çok şükür önemli bişey değilmiş 🙏🏻
zynpnil Bende 28. Haftamı bitiriyorum bugün bir haftadır aynısı bizde de var böyle karnımda deprem oluyor gibi oluyor bütün vücudu titriyor sanki
Mavileylak zynpnil evet bütün vücudu anlık titriyor gibi, çok şükür önemli bişey değilmiş 🙏🏻 Doktordan duyunca rahatladım 😊