iremd-1798 20+3 teyim bu civarlarda ya da yakınlarında olanlar bebişleriniz kaç gram ☺️ Bugün öğrendim 370 gramdı normal mi sizce ☺️
iremd-1798 Beybun_29 21+3 teyim yanlış oldu ❤️❤️ ilk bebeğim zayıf doğdu baya bu bebişim konusunda tedirginim ❤️
iremd-1798 dhbetul 21+3 teyim yanlış olmuş ☺️ 370 gram dedi doktor iyi dedi ama birde size sorayım nasıl gramlar diye ☺️
Beybun_29 iremd-1798 kilosu normal bence ya doktor da bişey demedi ise sorun yoktur korkma benimki bazen haftası ile uyumlu gidio kilosu bazen bir hafta önde. Muz yoğurt süt protein eksik etme bol bol ye su tüket Allah’ın izniyle sağlıkla doğar inşallah
obirannea iremd-1798 bol bol ceviz ye tatlı ye gebelik şekerin vs yoksa,muz yakalar peynir ye bunlar bebeği geliştiriyor ilk çocuğumla aşırı tükettim kilosu güzeldi tam kilo alma haftalarında bebeginiz
iremd-1798 ressamanne_ yaaa ne güzell ❤️❤️ sağlıkla gelsin bebişlerimiz ❤️ siz kaç kilo aldınız acaba ☺️
iremd-1798 OguzMoms ay maşallah ❤️ siz kaç kilo aldınız ☺️ benim eşim ve ilk kızım sağlıklı ama çok zayıflar bu bebişimde mi onlara çekecek acaba ☺️☺️☺️
Nayas Sermec27 ayniyiz bebislerin kilosu yarin kontrole gitcem bakalim 24+4 biz ne diyecekler kilosuna . 22+5 deyken 553 gr idi
izobellaaa-_- 21 haftadan öncesini hatırlayamadım maalesef 21+1 de 430 gram 26 cm idi galiba Şuan 24 haftadayım 24+1 de 730 gram 32 cm idi