snmtrhn 37 +4 haftaligiz kizlar gebelik sekeri takibi yapiliyorum syan gayet guzel gidiyor ama doktorum normal dogum.onermiyor bu yuzden sezeryan gibi konusuyor bebegim 2 hafta geriden.gelio gelisimi gecen hafta cumartesi 2400 du bugun gene kontrole gidicem insallah kilo.almistir en azindan 2800 olsun alalim.diyor ama.ben korkuyorum kuvezde yatarmi diye bole bisey yasayan varmi kuvez olayina cok takigim.nedense ya yatarsa diye cok korkuyorum
fatmanurkantar snmtrhn doktorunuz sizi takip eden olduğu için onu dinleyin bebeğin karnınızda olmasından dışarda olması daha iyi demek ki gelişim geriliği beslenme yetersizliği bebeğinizi etkiler dışarda olması her zaman kötü anlama gelemez siz kendinizi güçlü tutun yeter bebeğinizde güçlü olur
Nursen21 snmtrhn Canım kilosu çokta kötü değil bence annem kız kardeşimi 1 biçok kilo normal doğurdu bir sıkıntı almadı İnşallah dr ne diyorsa odur korkacak birşey yok
Betul80 Merhaba ben hemşireyim .çncelikle 2400 çok düşük bi kilo değil. Sıkıntı etmeyin .sağlıklı olsun yeter .kilo nasıl olsa alıyorlar anne sütü yarıyor
snmtrhn insallah kizlar yaa kuvezde solunum.sikintisi ceker diye cok.korkuyorum.nedense yoksa ole.tombis bi bebek.olsun takintisi degil bu yoksa