Necla06 deletedmom6295 gözün aydın Canımm Allah analı babalı sağ saglim büyütmek nasip etsin insallah 🤲
Puhukuzusu deletedmom6295 Tebrik ediyorum, takip ediyordum sizi, sağlıkla büyütün inşallah 🐣🌸☺️ Küçük bir soru: süt sağma makineniz tekli mi çiftli mi, elektrikli mi? Son olarak markası? (Karar vermeye çalışıyorum da :-)
deletedmom6295 Puhukuzusu avrntin tekli otomatiği. biraz vakit alıyor yarım saat kadar upraşılıyor ama ikisini aynı anda tek başına sağmak çok mümkün değil. ben çok memnun kaldım
DilekYorulmazDemirci deletedmom6295 peki sizin troidiniz düşükmüydü yüksekmiydi onun için mi sezeryan yaptılar sizi benimde var ilaç içiyorum sürekli
deletedmom6295 DilekYorulmazDemirci tiroit yüksekti ama diyabetten dolayı sezaryen oldum ben tiroitle alakalı bir komplikasyon yaşamadım
Brlgry deletedmom6295 Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın Geçmiş olsun 🤗🙏 İlk ayağa kalkıp yürümeniz nasıl oldu çok ağrılımı oluyor bunu m.ettim
deletedmom6295 Brlgry ilk ayağa kalkmada ağrıdan ziyade gerginlik hissi oluuor sonraki kalkmalarda daha kolay yürüdüm
Tip1DiyabetleTupBebek deletedmom6295 çok geçmiş olsun. Sağlıkla, huzurla büyüsün inşallah 🙏 epidurali tercih sebebiniz neydi? Baş ağrışı vs yaptımı?
deletedmom6295 Tip1DiyabetleTupBebek epidurali tercih sebebim tamamen doktorumdu. bana kalsaydı genel olur hayatımın hatasını yapardım. baş ağrısı yaşamadım ama uyuşukluk hissi gelmeye başlar başlamaz ağrı kesici talep etseydim hemen hemen jiç sorun yaşamamış olacaktım
Tuba06 deletedmom6295 dogum sirasinda seker size veya bebege bi olumsuz etkisi oldumu peki su an aklimdaki o hep seker bi sorun cikaricakmi diye bu arada güle güle büyütün yavrunuzu darisi bizlerin basina
deletedmom6295 Tuba06 doğum esnasında evet şekerden dolayı akciğerlerinde sıvı kaldı ve küveze girdi. 3 gün solunum desteği ve antibiyotik tedavisi uygulandı. onun dışında hipoglisemi veya başka sorun yaşamadık çok şükür🙏🏻