lLavinia Allah hamileye, emzirene, refli olana demis ki tutma. Tutmak zorunda degiliz. Allahin bu dedigini es gecip doktorun yani Allahim kulunun ne dedigine bakiyolar. Ya kardesim doktor doktor da eyvallah da o benegin canimi veren Allah. Doktor tutabilirsin sirun olmaz dese bile nasil icleri rahst ediyo. Nerden biliyolar bi sirun olmicagini. Mesela bugun bi oruc ostu yine diyorum ki tam bebegin gelisme kilo alma donemi neden utturuyksunjz iruc oruc diue gelmis bana diyo ki bi tandigi 4 cocuk dogurmus hepsindede orucunu tutmus 4 kilo fekan doğmuş cocuklari. Yaw o cok sukur sanliudi da ya sen sansli olmassan. Herkezin kaderi farkli onun kaderinde bu varmis de senin kinde ya yoksa. Of deki oluyorum artik bu muhabbete anlatiyoruz anlamiyolar. Tamam eyvallah tutun kimse kimsenin tuttugu oruca karisamaz da sanki cok cok buyuk marifetmis gibi hamileyken oruc tutmak bide bukun dillendiriyolar. Anlam verekiyorum vijdanlari nasil rahat ediyo gun biyu bebeği beslemeden. Aman ya ne diyelim iki gun sonra haftama gore bebegin kilosu biyu bimnemsei geride derkerse sasirmam ondan sonrs ye muzlari kasar peynirleri hey Allahim ya.