Zeynep0830 Aerithma kesinlikle kese ile asla tahmin edilemez benim oval kardeşimin yuvarlak kesesi ama ikimizinde kız yani doktorlar boşuna mı okuyor onca yıl
Beybun_29 metemom_ ya salam sucuk zararlı tamamda çiğ oldu için ama yani bir yeme ile de bebek zehirlenmez 😂 bugünde salam yedim napim aşerdim 🙈 ama sınır bilmek lazım sürekli yemek olmaz bir kere kola içtim aşırı canım çekti mesela ama gazim var bebeğe bişey olur mu demişti biri bebek içerde gazdan mi boğulacak nolcak 😂 tuhaf sorular 😊
Tugba_turk46 metemom_ oruç soruları, negatif testleri varmı diye sormaları,beta hcgsi 5 üzeri olup hamile miyim diye soruları, 7,8,9 haftalık cinsiyet soruları gına geldi bu sorulardan 🤕
Sevvalll42 metemom_ tamam böyle düşünüyosunuz olabilir ama aynı açılan postu sizde açtınız sizin açtığınız bu posttan bi sürü kişi açtı birde belki karşılarına çıkmıyo olabilir veya forumda aratmayı bilmeyenlerde olabilir
metemom_ Sevvalll42 olabilir kötü bir niyetle açtığım bir post değil canım haklısın ama benim bahsettiğim şey hamilelikle alakası olmayan postlardı sanırım doğru ifade edemedim 🙂
metemom_ merve_alan04 ayarladigim organizasyon da yandı şimdi iki katı istiyorlar neymiş yaz gelmiş bir cinsiyet partisi yapamadım bizi iki buçuk yıl oldu olacak diye bekletti şimdi de cinsiyetini öğrendik öğrenecez diye bekliyoruz 😂😂
Lavinya21 metemom_ yok ismim lavinya deil Nasip ederse kızıma Lavin ismini vereceğim ❤️ teşekkür ederim bu arada🌺