Ladyys Kızlar reglim bi garipti bu ay regliyken bile akıntım vardı reglim bitti 1 gün sonra felaket bir kasık ağrısı yaşamaya başladım ayrıca akıntımda devam ediyor. Başına böyle bir şey gelen var mı?
Neva_aydn Ladyys aynen canım o kişi benim benimde akıntıyla beraber regl vardı biteli üç gün oldu ve hala şiddetli akıntım var
Neva_aydn Ladyys kızlar ben az önce yani bı yarım saat önce ilişki yaşadım ama vajinal yanmam hala vsr dayanamıyorum yanmasına
Ladyys Ckk yaşadım ama ilşkiden önce de vardı hatta regli zamanında da reglim ilk kez koyu kahve rengiydi 5 gün süren regli 3 gün sürdü sonra lekeler başladı o da 4 gün fln sürdü işte anlamadım
Ckk O yüzden enfeksiyon varmıştır belki düşük dozda spermle artmış olabilir kuzum enfeksiyon geçti mi şuanda regln
Ladyys Ckk canım ama akıntım reglimle başladı ilişkim daha dün oldu yani ondan öncede akıntım vardı. Reglim biteli çok oldu ama kahverengi lekelenmem uzun sürdü o da daha 2 gün önce bitti
Ladyys Sevvalll42 allah allah hani lekelenme olayını duymuştum da böyle adetliyken olduğunu duymamıştım 2 gün önce de rüyamda hamile olduğumu gördüm😅
gokkusagiii gokkusagiii yani insanlar iyice saçmalamaya başladı. Bari mübarek ayda çenenizi tutun yazdığınıza dikkat edin yahu
Sevvalll42 Ladyys hadi canım hemen test yap yarın bazı insanlar da olabiliyo öyle mesela annem hamileyken bana adet olmuş inşallah vardır sendede