Fraublt-31111 Ben her ay düzenli adet oluyorum ama bu ay 2 gün gecikti üstünden hasta olmadı bende hiç bir belirti yok ne zaman test yaptırmalıyım ve böyle durumu yaşayan var mı
Sema2525 Fraublt-31111 benim 2 gün gecikti yaptım negatifti 9. Gün hâlâ regl olmamıştım tekrar test yaptım çift çizgi oldu şuan 39+2 olduk 🫠
Fraublt-31111 buse7272722 Umutlanmakta istemiyorum bugünde beklicem yarın yapacaö hiç belirti yok normal mı
lLavinia Fraublt-31111 varsa çıkar zaten 2 gün geçmiş çıkmazsa geç döllenme de olmuş olabilir yine 10 gün beklersiniz. Gebelik yoksa zaten 10 gün içinde de regl olursunuz.
Sedefege Bende belirti vardı mesela. Kasık ağrısı ve sık idrara cıkma vardı. Günümde olmadım erken gebelik testi yaptım çıktı hemen günüm geçsin diye beklemedim. Strese gireceğime varsa belli olur zaten dedim ki öyle de oldu
Aerithma Fraublt-31111 ben 10 gün geçtikten sonra yapmıştım. Genelde öyle öneriyorlar kesin çıkması için.
Nezahatozen Canım bende bi belirti yoktu sadece regl gecikti bugun 2. Gündü ama ben dün yaptığımda pozitif cıktı sadece 3 gündür bas agrım vardı o kadar insallah pozitiftir yarın yap strese girersin bekledikçe
Eda0705 Ben 2.gün yapmıştım ve negatif çıkmıştı. 3. Gün diğer testimi yapmıştım yine negatif. 8.gün poziti Çıktı . Negatif çıksada endişe etme belli olmuyor😊
Fraublt-31111 asel-yasarrr Bugün sanırım test yapacam bende hiç belirti yok anlamadım pazar günü sadece biraz kasıklarım ağrıdı
iremsevinc Fraublt-31111 canım hep belirti yok diyip durmussunda her insanda hamilelik belirtisi olcak diye bı sey yoki adetin 2 gün geçmiş sonuçta varsa kesin çıkar ben dahil bazı insanlar adetten 3-5 gün önce öğreniyoruz bu kadar belirtim yok diye evham yapma
Fraublt-31111 iremsevinc İlk hamileliğimde bebeğimi 20. Haftada kaybettim belirtilerim vardı Şuan olmayınca kafam karıştı bugün test yapacam inşallah mutlu haberi alırım