Narin01 Kızlar 13 haftalıkken cinsiyet ögrendik kesin olmamakla beraber erkek dedi doktor yanılma payı varmı yada böyle bi durumla karşılasan oldumu
Dml991 Narin01 bana da 12. Haftada öyle demişti değişceni zannetmiyorum ilkinde de öle demişlerdi değişmemişti çıkıntı gördün mü
Narin01 Öyle bişey demedi çıktı gördumu görmedimi diye cinsiyet partisi yaptık biz bide o an bize bişey demedi
Narin01 Biz bu durumu bilmiyorduk sonradan doktorumuzla konusunca kendisi dedi ve zaten parti dedigim 3 kişiydik boyalı bi cinsiyet ögrenmeydi
ateenmommy Detaylı ultrasonu beklemenizi öneririm. Detaylı ultrasondan sonra değişme ihtimali kalmıyor çünkü.
mehtap4925 Narin01 bende oldu erkek dediler aynı senin haftada sonra gittiğimde kız dediler ondan sonra farklı yerlere gittim onlarda kız dedi
Tugba1tugba Narin01 bana da 13 te yüzde 80 erkek dedi 15 te net söylerim dedi bekliyorum bende bakalım ama detaylıya kadar alışveriş yapmıycam
Frdvsss Haftada kıza benziyor yorumu yapıldı devlet hastanesinde, 13. Haftamın başında özel hastanede erkek olduğunu öğrendik çok net gösterdi artık bu haftalarda daha net belli oluyor