Kym3456 bana direk alalım dediler hem kesemde boştu kalp atışı da yoktu yolk kesesi bile yoktu bomboştu . Ve ağrılar beni benden alıyordu bende troid ve tansiyon vardı hala var . İkisi de olunca bebeği vücut taşımak istememiş gibi bişey dedi doktor . Büyük bir kitlenden olumsuz yorumlar aldıktan sonra yıkıldım günlerce ağladım kendimi mahvettim doktor alalım dedi biraz daha beklesek olmaz mı dedim tamam bekleyelim dedi zaten sağlıksızsa o düşecek sen kötüleyeceksin dedi tamam düşecekse de kendisi düşsün dedim ama siz böyle demeyin doktora sorun size zarar vermeyecekse bekleyin bazı gebeliklerde anne zehirleniyor çünkü sonra bir video izledim eve geldiğimde doktor diyor ki orada dikkatli okuyun lütfen “ bir bebek eğer düşecekse siz ne yaparsanız yapın hangi ilacı kullanırsanız kullanın o bebek düşer , bir bebek düşmeyecekse eğer siz kendinizi damdan da atsanız bebek yaşama sıkıca tutunur ve düşmez “ bunu diyen ünlü bir doktordu orda bir farkındalık geldi verende Allah alanda kime bu isyan ? Kendinizi her ne olacaksa biran önce bu süreci atlatıp yeni evreye geçmeniz lazım evet zor evet günlerce kendime gelemedim ama ben ne yaparsam yapayım kaderimde yazan olacak en çok yaptığım şey vitaminli beslenip teheccüt namazına kalkıp Allah’a yalvarmak oldu ki bu bebeği ben 2 sene bekledim doktorlar olmaz senin çocuğun diyordu Suan 12 haftalık gebeyim maaşlah diyelim lütfen 🙏 diyeceğim şey şu umutsuz olmayın o bebek düşse de size iyi gelmeyecektir emin olun Allah size hayırlısını versin dua edin kendinizi ne gerekiyorsa ona hazırlayın doktor ile iletişimi sıkı tutun gerekirse başka bir doktora gidin ve dua etmekten vaz geçmeyin