Krispiim16 Bursalı Hamişler detaylıya nereye gittiniz ne kadar ödediniz doktorum araştırmaya başlayabilirsin artık dedi
Hulyaaaaa75 Krispiim16 ben ücretsiz şevket yılmazda yaptırdım tamam öyle çooook uzun surmedi ama doktr çok iyidi saglklı oldgnu iyice ackladı özele gitmedm iyikide gitmemişim praya vericehim parayla bebeğimin bi kaç eksiğini tmamladm çnkğ çoookk pahalılar canm
Secilevrim Krispiim16 doruk çekirge yine elfi hanıma gittim 250 TL gibi bir fiyat ödedik yıldırım daha ucuzmuş fiyat olarak ama ben çekirge dorukla devam ettiğim için yıldırımı seçmedim uygun olsada tercih meselesi aslında o kadar para vermeye de gerek yokmuş
Oznurboluzun Krispiim16 ben sonomar a gittim özel bir yer fiyatı 250 tl ikiz bebekse 500 yarim saat bakıyor doktor çok ilgili video gelan çektiriyor eğer bebeginiz renkli resim için uygun değilse 30 haftaya kadar gitme imkanınız var ücretsiz
Hulyaaaaa75 Krispiim16 yapıyo canm benm randevu alıp gidiyosun ayentlı ultrason için gün veriyo oyle uzak tarihe de degl 1 hafta soneaya verdi saatimde gittm yaptılar
Krispiim16 Secilevrim anladım canım Senem hanım şey dedi zaten ikilimi devlette yaptırmıştım testi yapan doktorun yıldırım doruğa geçecek işinde uzmandır kendisi dedi tekrar oraya gidersin istersen dedi
Oznurboluzun Krispiim16 malesef bana cd veren olmadı renkli resim ve bebeğin bütün bilgilerini yazan dosya var bende cd isterdim ama malesef bide burda kimsem olmayınca doktorun önerdiği yere gitmek zorunda kaldım iyiydi ama cd bende isterdim
Krispiim16 Selenaygur buda çok iyiymiş canım ama mesela iyi mi kaç dk sürüyo ayrıntılı bakıyor mu CD veriyormu yada başka neler var . Bide herşeyden önce o detaylı usg bölümüne nasıl randevu alıcaz
Selenaygur Krispiim16 cnm cd vermiyo ama bayagi ilgili bakiyo yarm saat falan kaldm odada randevuda ayri bi bolummus gibi alıyorsun sekreterden ben begenmistim bizim kiz gostermedi hic yuzunu bayagi ugrasti gostersn diye anca yarisini görebildik 😊
Krispiim16 Papatyamoms buda çok iyiymiş teşekkür ederim canım ama resimlerini falan veriyormu memnun kaldın mı
Hulyaaaaa75 Krispiim16 canm kadın doguma herhangi bi doktora randevu alıyosun detaylı ultrason için geldim diyosun bi kağıt veriyo danısmaya gdiip gün alıyosun
Papatyamoms Krispiim16 cd ve renkli resim veriyo canım ben 15 dk fln kaldım herşeyine bakti sagolsun rapor verdi
BurcuY Krispiim16 sonamarı önerdi doktorum canım fiyat 250 tl burdan okuduğum yorumlara göre de çok iyimiş ☺️4 Ocak’ta gitçem inşallah sen kaç haftalıksın
Krispiim16 Papatyamoms teşekkür ederim canım bende yıldırım doruğa gidicem sanırım doktorumda orayı önerdi normalde çekirge doruğa gidiyorum ben